L’Hospitalet farà jornada econòmica diumenge

El club riberenc per tant no accedeix a fer cap rebaixa en el preu de les entrades al·legant que seria injust pels seus socis. Al mateix temps segueix en marxa el desplaçament a la Feixa Llarga en autocar.  Encara hi ha temps per apuntar-se a les oficines del club!

No ha estat possible arribar a un acord amb la directiva de L’Hospitalet de cara al preu de les entrades del partit de diumenge vinent. Els del Baix Llobregat, que faran jornada econòmica diumenge, creuen que seria un greuge per la seva afició. Tot i això, es mostren oberts a parlar sobre aquesta qüestió en futures ocasions.

Pel que fa al desplaçament us hi podeu apuntar fins demà a les 18.00h a les oficines del club. A set jornades pel final és molt important que els jugadors no se sentin sols en cap moment. A més, durant el trajecte del Narcís Sala a la Feixa Llarga es sortejarà una entrada pel partit entre els aficionats que viatgin a l’autocar.

Properament us informarem dels desplaçaments que es faran a Santa Coloma i Ontinyent, perquè la unió fa la força!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS