Llançats!

El Juvenil A va aconseguir diumenge passat la seva cinquena victòria consecutiva en derrotar amb claredat a la UDA Gramenet B per dos gols a zero. El balanç d’aquestes darreres cinc jornades és excel·lent, 10 gols a favor i només 2 en contra per un equip que ja és 9è a la taula.

Els locals van ser molt superiors als seus rivals durant tot el partit i van disposar de nombroses oportunitats per haver aconseguit un resultat més clar. El partit va poder acabar en golejada per poc que els nostres jugadors haguessin estat més encertats a l’hora de culminar les moltes ocasions que van generar.

Malgrat tot, la victòria dels andreuencs va ser còmoda, i els dos gols de Mattioni, un en cada període, van ser suficients per doblegar als de Santa Coloma i aconseguir una nova victòria que consolida a l’equip a la zona tranquil·la de la classificació.

Aquest Dissabte, visita al camp de l’Hospitalet amb la intenció d’allargar la ratxa victoriosa i seguir escalant posicions en la taula classificatòria.

UE Sant Andreu 2

UDA Gramenet B 0

Alineació:
Eric, Carles, Sergio, Alejandro, Jilmar, Peter (Ruiz), Tito, Canut (Javi), Angel, Geri i Mattionni (David)

Gols: 1-0, Mattioni – 2-0, Mattioni

Més en

Que el ritme no pari

Premsa17 de febrer de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu, Premi al Compromís Solidari

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu rep demà un Premi Nacional Special Olympics Catalunya

Premsa14 de febrer de 2018