Llançats!

El Juvenil A va aconseguir diumenge passat la seva cinquena victòria consecutiva en derrotar amb claredat a la UDA Gramenet B per dos gols a zero. El balanç d’aquestes darreres cinc jornades és excel·lent, 10 gols a favor i només 2 en contra per un equip que ja és 9è a la taula.

Els locals van ser molt superiors als seus rivals durant tot el partit i van disposar de nombroses oportunitats per haver aconseguit un resultat més clar. El partit va poder acabar en golejada per poc que els nostres jugadors haguessin estat més encertats a l’hora de culminar les moltes ocasions que van generar.

Malgrat tot, la victòria dels andreuencs va ser còmoda, i els dos gols de Mattioni, un en cada període, van ser suficients per doblegar als de Santa Coloma i aconseguir una nova victòria que consolida a l’equip a la zona tranquil·la de la classificació.

Aquest Dissabte, visita al camp de l’Hospitalet amb la intenció d’allargar la ratxa victoriosa i seguir escalant posicions en la taula classificatòria.

UE Sant Andreu 2

UDA Gramenet B 0

Alineació:
Eric, Carles, Sergio, Alejandro, Jilmar, Peter (Ruiz), Tito, Canut (Javi), Angel, Geri i Mattionni (David)

Gols: 1-0, Mattioni – 2-0, Mattioni

Més en

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018

El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Premsa8 d'agost de 2018