Llançats!

El Juvenil A va aconseguir diumenge passat la seva cinquena victòria consecutiva en derrotar amb claredat a la UDA Gramenet B per dos gols a zero. El balanç d’aquestes darreres cinc jornades és excel·lent, 10 gols a favor i només 2 en contra per un equip que ja és 9è a la taula.

Els locals van ser molt superiors als seus rivals durant tot el partit i van disposar de nombroses oportunitats per haver aconseguit un resultat més clar. El partit va poder acabar en golejada per poc que els nostres jugadors haguessin estat més encertats a l’hora de culminar les moltes ocasions que van generar.

Malgrat tot, la victòria dels andreuencs va ser còmoda, i els dos gols de Mattioni, un en cada període, van ser suficients per doblegar als de Santa Coloma i aconseguir una nova victòria que consolida a l’equip a la zona tranquil·la de la classificació.

Aquest Dissabte, visita al camp de l’Hospitalet amb la intenció d’allargar la ratxa victoriosa i seguir escalant posicions en la taula classificatòria.

UE Sant Andreu 2

UDA Gramenet B 0

Alineació:
Eric, Carles, Sergio, Alejandro, Jilmar, Peter (Ruiz), Tito, Canut (Javi), Angel, Geri i Mattionni (David)

Gols: 1-0, Mattioni – 2-0, Mattioni

Més en

Izan i Solina s’incorporen al primer equip

Premsa19 de juliol de 2019

El Sant Andreu inicia els entrenaments

Premsa18 de juliol de 2019

Wander causa baixa

Premsa18 de juliol de 2019

Marcel Serramitja reforça l’atac andreuenc

Premsa17 de juliol de 2019