Natxo González: “A Hospitalet haurem de recuperar els punts que hem perdut avui”

L’entrenador andreuenc ha valorat molt positivament la primera part realitzada per l’equip però ha reconegut que a la segona hi ha hagut diversos factors que no han permès sumar els tres punts. Per això, el partit de diumenge vinent a la Feixa Llarga serà molt important per mantenir les opcions.

Com has vist el partit?

Una primera part per haver resolt pràcticament el partit, amb moltíssimes ocasions clares que no hem definit i ells sense massa en una jugada de rebot empaten. Després una segona part en la que s’equilibra molt el partit i no hem estat capaços de generar les ocasions que hem generat al primer temps.

Estàs content amb el resultat?

El resultat no és bo, però és un punt més que ens servirà per estar dins de l’objectiu que tenim proposat.

També hi ha hagut molts inconvenients, les baixes per sanció, lesions durant el partit…

Sí, moltes incidències, però si volem aconseguir els objectius ha de ser pel rendiment del col·lectiu. Si el rendiment del col·lectiu no està a l’alçada d’aquestes circumstàncies quedarem on mereixem quedar. Això són inconvenients que sorgeixen durant la temporada i hem de solventar-los, per això som 22.

Estàs satisfet amb el joc de l’equip avui?

Amb la primera part molt, amb la segona lògicament no. Primer perquè no hem sabut generar les ocasions de la primera part, segon perquè l’equip contrari no ens ha deixat i per altra banda l’arbitratge ha estat nefast. Per tant són molts condicionants per que la segona part sigui perfecte.

Com has vist l’última jugada amb l’agafada a Joel dins l’àrea?

És donar-te cops de cap contra una paret. Un ja està cansat de tanta adversitat. El criteri en les faltes… no s’ha xiulat una santa falta en tota la segona part, el penal a Llobet, vénen de caure-li dos partits a Matamala per una acció en que la pilota estava pel mig i a l’acta l’àrbitre no ho va escriure així, el penal que ens piten a Gandia… Arriba un moment que dius que acabi això ja i ens treguin del mig i punt, perquè de veritat jo estic cansat d’haver de lluitar contra tanta adversitat en tots els sentits. Avui ha estat un partit que per una banda està el nostre joc i això ho podem controlar, però per altra banda no sé que hem fet per rebre tant càstig, des del meu punt de vista.

Què ha canviat de la primera part a la segona?

El Mallorca ha estat millor, no ens ha deixat maniobrar des de la iniciació i després, degut a la marxa d’Álex, als problemes físics d’Albert i als problemes físics d’Aday no hem arribat a l’últim quart d’hora de partit en condicions per estar amb la frescor suficient per donar l’última empenta. Hi havia més la possibilitat que ells en un contraatac ens guanyéssin el partit que nosaltres de fer el 2-1.

Crec que s’han equilibrat molt les coses i després aquests equips són equips que en l’u contra u són superiors, són més ràpids en el cos a cos i com sempre dic, en aquests camps amb aquestes dimensions costa més.

Què els hi has dit als jugadors després del partit?

Mai transmeto missatges després del partit, ni per les coses bones ni per les dolentes, mai comento res.

Manteca té una sobrecàrrega, i Álex Cacho?

Té un cop al genoll.

Ara toca l’Hospitalet, un equip que està en un bon moment…

Ha perdut avui, no?

Doncs s’hauran de recuperar els punts que hem perdut avui. Per seguir amb opcions hem de guanyar a Hospitalet. Aconseguir cinc punts en les últimes jornades era un dels nostres objectius. Serà un partit maco en un camp gran i ja en tinc ganes. Hem de saber que cada vegada queda menys i lluitar pels objectius que tenim plantejats. A partir d’aquí si hi arribem perfecte, i si no doncs perfecte també. Però bé, serà un partit interessant.

Ara vénen duels contra rivals directes. Guanyar significaria donar una passa important…

Sí, és veritat, però s’ha d’arribar en la situació adecuada per que aquests partits siguin decisius. Si ens anem deixant punts pel camí…. per això el partit de l’Hospitalet cobra molta importància per afrontar el partit del Sabadell que serà el següent. S’ha d’estar en aquesta situació per si guanyes, que no et queda una altra, assentar-te en les primeres places.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS