Natxo González: “L’important avui era no perdre. Seguim allà a prop”

El tècnic quadribarrat valorava molt l’esforç dels jugadors en un partit on de nou es va ser superior al rival però no es va poder materialitzar aquesta superioritat. Pel mister, el que compta és que l’equip segueix estant de ple en la lluita per les quatre primeres posicions.

Natxo, com has vist el partit?

Esperàvem una primera parte en la que el Gandia podia sortir molt fort perquè jugava coma local i tenia la necessitat de tornar a guanyar. Les forces estaven més equilibrades i per tant voliem tenir el control del partit, sobretot els primers vint minuts no veure’ns sorpresos. A partir d’aquí hem anat madurant el partit i a la segona part des del meu punt de vista ha estat espectacular el domini que hem tingut sobre el rival.

Què t’ha semblat l’actuació de l’àrbitre? Un partit amb tres penals…

Prefereixo no desgastar-me. No és normal, però ha considerat que eren penal i ja està.

Tres minuts després d’avançar-se a l’equip li empaten. Potser s’ha badat massa amb una mà innecessària?

Ha estat mà? El proper dia sortirem al camp sense braços i sense mans. Ha estat una jugada més que dubtosa i ha xiulat penal, no hi ha més. S’ha de retreure al jugador que ha tocat la pilota amb la mà dins l’àrea? El jugador segur que no volia donar-li amb la mà, si és que li ha donat…. o no?

El Gandia s’ha defensat molt bé…

Com sempre, hem trobat molt bé les vies entre la línia defensiva i els mig centres del Gandia, però l’última passada, la definició, aquells 25-30 metres finals ens costen, és una mica la tònica de sempre. Per la resta crec que hem fet tot bé a falta de finiquitar tot el que hem fet bé. La veritat és que estic satisfet perquè era un partit dur per la necessitat del rival i per tot, per tant crec que hem fet la labor que havíem de fer.

El partit podia haver canviat si Morales no atura el penal…

No ho sé, mai se sabrà. Òbviament és una jugada clau com ho han estat moltes del partit, però el que podria haver passat mai se sap.

Al final el partit s’ha tornat boig i podia haver passat qualsevol cosa…

Sí, s’ha entrat en una anada i tornada, tots dos voliem guanyar. Et poses per davant i t’empaten, ells es venen amunt i tu a més amb l’expulsió de Matamala… són moments en que la indecisió t’invadeix, no saps si has d’anar o t’has de quedar, si ens val el punt o no… és normal, som humans i la presa de decisions en aquests moments és més difícil, la gent està esgotada i és quan s’obren els partits.

L’entrada de Manteca buscava més presencia en els últims metres?

Era l’objectiu. Aday ha tingut un desgast important i buscàvem velocitat per aquella banda. Després també teniem la variant de posar-lo per dintre amb Matamala i tenir més opció de rematada en la zona central, ajudats per l’entrada d´Héctor Bueno.

Estàs satisfet amb el resultat?

Estic molt satisfet amb el rendiment de l’equip. El resultat per suposat que hagués marxat més content amb tres punts, els teniem a la mà, però porto molts anys en això i saps que aquestes coses a vegades passen. Jo em quedo amb el rendiment de l’equip en un camp que era difícil, que al final és el que et dóna seguretat de cara al futur

El resultat és just?

És el que és. En el futbol moltes vegades no es pot parlar de justicia. Però insisteixo que en el segon temps si no és pel penal, el Gandia no ha tingut ni una ocasió, pràcticament ni s’ha acostat. La sensació era que en qualsevol moment podiem acabar en gol tot el que estàvem generant bé. Però bé, és un handicap que estem tenint i avui ha tornat a passar. L’important avui era no perdre, seguir allà a prop que és el nostre objectiu.

De cara a la setmana que ve moltes baixes…

Sí, no podrem comptar ni amb Matamala, ni Miguélez, ni Guillén… si no t’importa deixa’m assimilar això i a partir de demà començarem a preparar el proper partit. Tenim a Manteca, Llobet… tenim recanvis suficients.

De totes maneres l’equip segueix a prop de dalt…

Sí, sabeu com va la lliga durant tot l’any, al final no hi ha diferències entre uns equips i uns altres, no hi ha ningú que destaqui per sobre de la resta i això serà així fins l’última jornada. L’important és estar allà i tractar de ficar-nos-hi al final, que és l’objectiu que perseguim tots.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS