Natxo González: “L’objectiu és lluitar per quedar entre els quatre primers”

L’entrenador andreuenc, satisfet amb l’empat contra l’Alzira, deia després del partit contra els valencians que s’estan complint els objectius i que s’ha de seguir endavant per poder lluitar per les quatre primeres places d’aquí al final del campionat.

Per una banda porteu vuit jornades sense perdre, la millor ratxa de tota la temporada, per l’altra avui només s’ha empatat amb l’Alzira a casa. Amb quina lectura et quedes?

Sens dubte que hagués estat millor guanyar, estaríem més contents, però bé, és un punt més. Estem dins dels nostres propis objectius i per tant ho valoro totalment, no estic decebut ni molt menys. L’Alzira s’ha posat per davant i això ens feia el partit molt més difícil, amb ells ben tancats al darrere i la diferència és aquesta, de posar-nos nosaltres per davant a posar-se ells. Ha estat en una jugada desgraciada i per sort hem pogut empatar, perquè aquests partits moltes vegades se’t torcen i et quedes sense sumar, per tant estic satisfet.

Què esperaves amb el canvi d’Álex Cacho, posant a Aday de lateral?

L’Alzira ens tancava moltíssim per dintre, tant a Tarradellas com a Llobet com a Miguélez i havíem de recórrer als laterals. Aday ens dóna més arribada i més centrada i això era una mica el que buscàvem.

Com has vist la jugada del primer gol?

Hi ha hagut una falta, ha aplicat una llei de l’avantatge una mica estranya i crec que tampoc hi ha més, ha estat una jugada desgraciada.

Creus que hi ha alguna diferència entre l’Alzira d’avui i el de la primera volta?

No, allà vam empatar i aquí també. No, ja havíem advertit que l’Alzira té jugadors perillosos que et poden crear problemes en qualsevol moment si no estas amb màxima concentració. M’esperava una mica el que ens hem trobat, el nostre objectiu era posar-nos per davant, cosa que segurament ells haguessin acusat a nivell emocional. I ha estat al revés, llavors ells s’han trobat més còmodes i nosaltres hem anat una mica a remolc. A partir d’aquí anant a contracorrent ja sabem els problemes que tenim sempre quan un equip es tanca bé com han fet ells.

L’objectiu del Sant Andreu aquesta temporada passa per jugar la promoció d’ascens?

L’objectiu del Sant Andreu és lluitar per quedar entre els quatre primers, per quedar. Lluitar per quedar entre els quatre primers.

La setmana que ve a Gandia. Què esperes?

Guanyar.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS