Preus de les entrades pel Sant Andreu-Sabadell

Tal i com ha aprovat la junta directiva i ha ratificat el gerent del club, Jordi Pallarès, les entrades de taquilla pel partit que enfrontarà la Unió Esportiva Sant Andreu i el Centre d’Esports Sabadell tindran els següents preus:

Entrada General: 20 euros

Entrada Tribuna: 30 euros

Per altra banda, cada soci andreuenc podrà treure durant la setmana una entrada per a un acompanyant per només 5 euros. Aquestes entrades es podran adquirir presentant el carnet de soci i el DNI a les oficines del club, de dilluns 4 d’abril a divendres 8 d’abril en horari d’oficines.

Amb aquesta promoció es busca potenciar l’afluència de seguidors quadribarrats a les graderies del Narcís Sala per animar els homes de Natxo González en un partit, novament, de gran importància.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS