Retorn al Guillermo Olagüe

El Sant Andreu visita demà a partir de les 17.00h el camp del Gandia. Ho farà per segona vegada aquesta temporada després que el mes d’agost passat l’equip aconseguís eliminar els valencians de la Copa del Rei. Luis Blanco, per sanció, i Pelegrí i Xavi Moro, per lesió, no entren a la llista.

Com deia Natxo González aquesta setmana en declaracions a Radio Mediterraneo, “el partit no tindrà res a veure amb el de Copa. Va ser en plena pretemporada i han passat molts mesos, el Gandia després de totes aquestes jornades ja s’ha adaptat a la categoria”. El Sant Andreu es va imposar aquell dia per 1 a 2 al marcador, remontant el gol inicial dels valencians en la segona part, amb dianes de Luis Blanco i Joel.

Des de llavors el Gandia ha anat buscant el seu lloc a la categoria, fent una molt bona primera volta per un recent ascendit. Els de Vicente Medina van arribar a ocupar places de play-off les jornades 10 i 12. Però la segona volta no els hi està resultant tan favorable, els valencians només han pogut sumar dues victòries, totes dues a casa, i això els ha relegat a la tretzena plaça amb 38 punts. A més, els blanc-i-blaus arriben al partit de demà després de dues jornades nefastes en les que han encaixat vuit gols, quatre contra la Gramenet i quatre contra l’Atlètic Balears.

Tot i aquest moment complicat no val a badar, perquè són un equip perillós tal i com ja van demostrar al partit de la primera volta al Narcís Sala on van arrencar un empat a 1. Ens trobem en el tram decisiu de la temporada i d’això en són conscients tots els equips, que saben que ja no es pot fallar. És per això que Natxo González assegurava a Radio Mediterraneo que “hem preparat el partit com sempre però amb la sensació que ja ha començat el compte enrere i els punts són molt importants”.

El tècnic vitorià ha convocat els següents 16 homes pel partit de demà:

Morales, Oliver, Moyano, Socías, Álex Cacho, Dani Guillén, Enric Tarrés, Dani Martí, Curro, Héctor Bueno, Miguélez, Tarradellas, Llobet, Aday, Manteca i Matamala.

No hi seran els golejadors del partit de Copa, Luis Blanco i Joel. El primer perquè contra l’Alzira va veure la cinquena targeta groga i el segon per decisió tècnica. També cauen de la llista Pelegrí, amb problemes al taló d’aquiles, i Xavi Moro, amb molèsties al turmell. Cristian i Raúl són els altres dos jugadors que es queden fora per decisió tècnica.

Destaca la tornada d’Héctor Bueno després de quatre partits absent per lesió i la primera convocatòria d’Enric Tarrés com a jugador andreuenc.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS