Rifa del restaurant Portaló de Sant Andreu al Narcís Sala

A partir d’aquest diumenge, tots els socis i aficionats de l’Unió Esportiva Sant Andreu trobaran repartits pel Narcís Sala uns punts de rifa. En aquests punts els andreuencs podran omplir unes butlletes amb les que entraran en el sorteig d’un àpat amb beguda i copa de cava al restaurant Portaló de Sant Andreu. Aquestes butlletes s’hauran de dipositar en unes caixes que es trobaran en el mateix punt.

Recordem que aquest any, gràcies a l’acord de col·laboració entre el club i El Portaló, tots els socis, jugadors i pares del futbol base del Sant Andreu, tenen un 10% de descompte en la carta. Per fer efectiu aquest descompte cal identificar-se prèviament amb el carnet de soci o de jugador.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS