Tots disponibles per rebre l’Alzira

Moltes jornades després, Natxo González podrà tornar a comptar amb tota la plantilla. El tècnic andreuenc els ha convocat a tots per encarar l’important partit de demà contra l’Alzira al Narcís Sala, pendents de com respon la gespa a la pluja caiguda en les darreres hores i que ho segueix fent amb força.

Mantenir les posicions de play-off passa per sumar demà els tres punts davant un Alzira que es troba en un moment difícil. Els partits de casa seran clau per aconseguir els objectius d’aquí a final de temporada i és per això que sumar de tres en tres amb el suport de l’afició serà fonamental. Malgrat les fortes pluges que han caigut en les darreres hores, demà s’espera sol i bona temperatura a l’hora del partit, fet que de ben segur acostarà els aficionats al camp.

No serà ni de bon tros un partit fàcil. L’equip valencià és penúltim a la taula amb 23 punts i només ha sumat 3 dels últims 18 que estaven en joc, però tot i això són un rival incòmode com ja es va demostrar en el partit de la primera volta a Alzira, en que no es va poder passar de l’empat a 0. A això se li suma la incògnita de com estarà la gespa del Narcís Sala després de tots els litres d’aigua que ha hagut d’assumir durant el dia d’avui.

L’ex-andreuenc Roberto Amarilla, ara a les files de l’Alzira, no podrà retrobar-se amb l’afició del Narcís Sala per sanció. El paraguaià també es va perdre el partit de la primera volta contra el Sant Andreu, llavors per decisió tècnica. Els valencians també tindran les baixes per lesió del seu màxim golejador, David Fas, i de Pulga.

Per part andreuenca Natxo González podrà tornar a comptar amb tots els efectius després que Héctor Bueno hagi superat la seva lesió al bessó i que Pelegrí hagi complert el partit de sanció.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS