UE Sant Andreu 1 – RCD Mallorca B 1

Repartiment de punts en un partit que ha tingut dues cares. El Sant Andreu s’ha avançat ràpidament amb un gol de Moyano i ha fet mèrits per ampliar diferències al llarg de la primera meitat. Els balears han empatat en la primera aproxiamació i després han sabut desconnectar el joc andreuenc.

No podia començar millor el partit pels interessos del Sant Andreu. S’ha vist un equip que sortia amb decisió, amb empenta i buscant la porteria de Tomeu Nadal amb verticalitat i velocitat. Moyano, al minut 3, col·locava l’1 a 0 al marcador rematant des de l’àrea petita un córner picat per Llobet des de l’esquerre. Sortida en tromba.

Tan sols un minut després Manteca ha estat a punt de posar terra de per mig aprofitant una passada en profunditat a l’esquena de la defensa. La seva rematada però ha sortit fregant el pal de la porteria mallorquinista. Es veia un equip que tenia la porteria entre cella i cella. El Mallorca B mentrestant no aconseguia passar de mig camp.

Minuts més tard era Llobet qui estava a punt de fer el segon. Una centrada d’Aday l’ha rematat d’esperó el jove davanter andreuenc, però Tomeu Nadal ha estat atent per desviar amb dificultats a córner. En el mateix córner Dani Martí arribant des del darrere ha connectat una rematada que ha marxat desviada per poc.

A la mitja hora de joc, Montes baixava amb el pit una pilotada llarga de la defensa mallorquinista i la deixava per Sergi Enrich, que sense pensar-s’ho dues vegades, ha engaltat un xut amb la dreta fora de l’abast de Morales. Una vegada més un equip estava sent molt superior a l’altre, però el marcador tornava a estar igualat.

I seguien apareixent les ocasions. Primer per part andreuenca, amb una bona centrada de Tarradellas que Manteca ha deixat passar i Luis Blanco, des del punt de penal, ha rematat fluix a mans del porter. I tot seguit era Morales qui salvava, treient-li dels peus la pilota a Montes quan es disposava a rematar a l’interior de l’àrea petita. Abans del descans encara hi ha hagut temps per un xut des de la frontal de Tarradellas que s’ha enverinat al rebotar en un defensa. Nadal, segur sota pals, ha estat atent per desviar a córner.

El segon temps ha estat completament diferent. El Mallorca B ha començat donant un ensurt amb una rematada llunyana al travesser d’Aridai. Els de Vicente Engonga s’han posicionat molt bé sobre el camp i han anat tallant el joc associatiu dels andreuencs, forçant a abusar de la pilotada llarga.

Entrava Héctor Bueno al terreny de joc per intentar generar una mica més. Minuts abans d’acabar la primera part ha debutat Cristian Valle en substitució d’Álex Cacho, que s’ha retirat amb un cop. Davant les dificultats per combinar una altra opció era la jugada individual. I l’ha provat Llobet, que després de marxar de tres defenses, ha caigut dins l’àrea. L’àrbitre no ho ha considerat penal.

Natxo González feia el tercer i últim canvi, marxava Manteca amb una sobrecàrrega i entrava en el seu lloc Joel. El Sant Andreu intentava apretar i deixava espais al darrere, fet que a punt ha estat d’aprofitar el Mallorca B.

Ja al temps de descompte, quan més insistentment apretava el Sant Andreu, Joel ha estat agafat dins l’àrea quan es disposava a rematar una centrada. Novament l’àrbitre del partit no ha considerat l’acció punible i ha deixat seguir.

Amb aquest empat ja en són tres de consecutius que deixen l’equip cinquè amb 49 punts a la taula. Amb els resultats que s’han produït aquesta tarda, les posicions de play-off segueixen a dos punts.

UE Sant Andreu 1

RCD Mallorca B 1

UE Sant Andreu: Morales, Moyano, Socías, Aday, Tarradellas, Álex (Cristian 42′), Llobet, Curro, Luis Blanco, Dani Martí (Héctor Bueno 58′) i Manteca (Joel 76′).

RCD Mallorca B: Tomeu Nadal, Ximo, N’golo, Uche, Ramon, Hervé, Aleix, Aridai, Montes (Polaco 72′), Sergi (Bardolet 82′), Dídac.

Gols: 1-0 Moyano (3′), 1-1 Sergi (29′)

Àrbitre: Sanchís Cambra (valencià). Ha ensenyat la targeta groga a Moyano per part local i a Aleix i Sergi per part visitant.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS