UE Sant Andreu 1 – UD Alzira 1

El Sant Andreu no ha pogut passar de l’empat a un en un partit en que l’Alzira s’ha posat per davant gràcies a un gol en pròpia porteria de Dani Guillén. Abans del descans Aday ha aconseguit l’empat, però tot i que ho han intentat, els andreuencs no han pogut capgirar el marcador.

És una tònica molt habitual aquesta temporada, a l’equip li està costant anar per darrere en el marcador. Avui, en una acció de mala fortuna, l’Alzira s’ha posat per davant en el marcador. Els valencians s’han fet forts amb el gol, mentre que els quadribarrats han vist com el deure de remontar se’ls hi posava davant.

El partit havia començat amb domini andreuenc, amb aproximacions no massa clares per part dels dos equips. Al 10′ Aday provava una centrada xut, però Sito, atent, refusava la pilota de la zona de perill. Deu minuts després responia l’Alzira per mitjà de Juande, que amb una rematada acrobàtica des de l’interior de l’àrea no trobava la porteria de Morales. Poc després arribaria la primera gran acció de perill del partit. Un refús enrere amb el cap de Pelegrí a punt ha estat de sorprendre Morales, que ha pogut reaccionar a temps per atrapar sobre la línia de gol.

I al minut 29′ ha arribat la jugada de mala sort. En una acció molt semblant a l’anterior de Pelegrí, Dani Guillén ha rematat una centrada de Tiquinho cap a la seva pròpia porteria, amb la diferència que aquest cop ha agafat el porter andreuenc descol·locat, sortint per atrapar la centrada.

El Sant Andreu ha seguit amb les regnes del partit, però la bona defensa valenciana obligava a penjar pilotes cap els davanters. En una d’aquestes jugades, Matamala ha assistit amb el cap a Aday, que davant del porter sense posar-se nerviós ha definit per fer l’empat a 1. Quedava tota la segona part per davant per fer un segon gol que propiciés que els tres punts es quedéssin al Narcís Sala.

La segona meitat s’ha iniciat amb una rematada al pal de Cristian, el lateral de l’Alzira, que s’havia incorporat per la banda dreta. Aquesta ha estat l’única ocasió de perill dels blaugranes durant el segon temps. La bona defensa del conjunt de Manolo Herrero, que ha tancat completament el centre, ha provocat que les jugades de perill andreuenc es produíssin a pilota aturada. Al 62′ una falta frontal picada per Aday que ha refusat molt bé Sito, i al 84′, un córner centrat des de la dreta per Llobet que Dani Martí, arribant des de darrere, ha rematat a fora per poc. Encara abans del final Curro ho ha provat amb un xut de molt lluny, però la pilota ha marxat desviava a la dreta de la porteria valenciana.

Amb aquest empat, l’equip surt de les places de play-off d’ascens i queda sisè amb 47 punts, a dos de la zona de privilegi.

UE Sant Andreu 1

UD Alzira 1

UE Sant Andreu: Morales, Pelegrí (Socías 69’), Moyano, Guillén, Aday (Dani Martí 79’), Miguélez, Tarradellas, Álex Cacho (Luis Blanco 45’), Llobet, Matamala i Curro.

UD Alzira: Sito, Cristian, Escudero, Javi Moreno, Juande (Pepe Castell 76’), Tiquinho (Pucho 87’), Rafa Gimeno, Brenes (Lluis 64’), Ballester, Pablo Vidal i Edu Silva.

Gols: 0-1, Dani Guillén p.p. (29’), 1-1, Aday (41’)

Àrbitre: Flores Roda (col·legi navarrès). Ha mostrat la targeta groga als locals Matamala i Luis Blanco i als visitants Javi Moreno, Rafa Gimeno, Brenes i Ballester.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS