A la caça del play-off amb l’alè del Narcís Sala

Oportunitat inmillorable la que es presenta demà: el Sant Andreu es pot col·locar en places de promoció d’ascens si aconsegueix derrotar l’Atlètic Balears. Les portes de l’estadi andreuenc estaran obertes perquè el poble es bolqui amb l’equip i l’ajudi a sumar els tres punts. Pelegrí, sancionat, és l’única baixa andreuenca.

Les derrotes a casa de Lleida i Alcoyano dijous passat, i l’empat del Badalona divendres, fan possible que demà el Sant Andreu pugui tornar a ocupar places de play-off en cas de victòria contra l’Atlètic Balears. Un fet que seria absolutament clau tenint en compte que només quedarien tres jornades per acabar el campionat, i que dos d’aquests tres partits s’haurien de disputar al Narcís Sala.

Com ja venim anunciant des de dilluns passat via twitter i facebook, el partit de demà serà totalment gratuït per tal que hi hagi el màxim d’espectadors possible al coliseu andreuenc. L’ajuda de l’afició ha de ser un dels puntals en aquest tram final de temporada i és per això que s’espera una bona entrada al Narcís Sala.

El rival, l’Atlètic Balears de Gustavo Siviero, és el catorzè classificat a la taula amb 43 punts. Una puntuació que no li assegura encara la permanència i que fa que els balears també s’hi juguin molt. Tot i això, l’equip mallorquí ha tret la gran majoria dels seus punts a casa, sent els desplaçaments el seu punt dèbil. Els blanc-i-blaus només han pogut sumar una victòria fora de casa en tota la temporada, per vuit empats i vuit derrotes que els deixen amb 11 punts en condició de visitants.

A nivell històric, als mallorquins no se’ls hi dóna gens bé visitar el Narcís Sala. En sis visites a Sant Andreu només han pogut treure els tres punts en una ocasió, la temporada 1947-48, quan van vèncer per 4-5. En les altres cinc ocasions han perdut sempre, havent marcat 8 gols en territori andreuenc i havent-ne rebut 17.

Pel que fa a la vessant esportiva, Natxo González només tindrà la baixa de Pelegrí per acumulació de targetes. Tota la resta de la plantilla està convocada per a aquest partit clau que pot marcar un punt d’inflexió.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS