A la venda el pack d’entrades pels dos darrers partits de lliga

5€ pels acompanyants de socis i 10€ pels no socis. Són els preus pels que es podrà adquirir el pack per presenciar la recta final de la lliga al coliseu andreuenc. Sant Andreu-Orihuela, duel directíssim aquest dissabte a les 16.00h, i Sant Andreu-Castelló, en l’última jornada de lliga. El suport de l’afició és fonamental.

Només queden dos partits al Narcís Sala. Dos partits en els que, si es vol aconseguir l’objectiu, les graderies han d’estar plenes. És per aquest motiu que el club ha volgut llançar aquesta promoció: un pack que inclou una entrada per a cadascun dels partits. Costarà 5 euros pels socis i 10 euros pels no socis. Cada soci podrà adquirir únicament un pack d’entrades per portar a un acompanyant al Narcís Sala.

Els packs es podran comprar des d’avui i fins divendres a les oficines del club en horari d’oficina. Dissabte, dia del partit contra l’Orihuela, també es podran adquirir els packs des d’una hora abans de l’enfrontament a les mateixes taquilles del camp. Recordem que l’horari d’oficines és de 9.30h a 13.30h pel matí i de 16.00h a 20.00h per la tarda.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS