A l’assalt del fortí

El Sant Andreu visita demà a partir de les 12.00h un estadi en el que fa gairebé set mesos que ningú hi suma els tres punts. Els de Miguel Álvarez estan en el seu millor moment de la temporada i en els darrers quatre partits com a locals han sumat 12 de 12. Matamala, única baixa andreuenca.

Són, sens dubte, l’equip revelació d’aquesta segona volta de campionat. L’equip amb més polvora de la categoria a molta distància del segon, els riberencs han marcat ni més ni menys que 45 gols en el que va de lliga. Serà doncs un partit molt difícil, però si al Sant Andreu li està costant amb equips que arriben tocats al Narcís Sala, també s’ha de dir que en camps difícils l’equip s’està mostrant sòlid. A camp de l’Alacant es va trencar la ratxa de quatre mesos sense perdre com a locals que tenien els blaus, o a Castalia, on s’hi va vèncer per 0 a 1.

La setmana passada l’Hospi va veure trencada la seva ratxa de resultats en perdre per 1 a 0 al camp de l’Atlètic Balears, però tot i això, continuen sent el millor equip de les últimes sis jornades amb 13 punts sumats de 18 possibles. Un equip plagat d’ex andreuencs que està fent somniar a la seva afició amb la possibilitat d’entrar al play-off.

Pel partit de demà Natxo González només té la baixa de Roger Matamala, que haurà de complir el seu segon partit de sanció després de l’expulsió a Gandia. Tota la resta de la plantilla està convocada per viatjar a la Feixa Llarga.

Recordeu que podreu seguir el partit a través del twitter oficial de la @uesantandreu, http://twitter.com/#/uesantandreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS