Amb tota la plantilla a Santa Coloma

Natxo González podrà comptar amb tots els efectius de cara al partit de demà a les 11.45h contra la Gramenet al Municipal de Can Peixauet. Els colomencs, que van començar la temporada malament, han reaccionat en els darrers dos mesos i han sumat 5 victòries en 9 partits.

Cada vegada queda menys per que acabi la temporada i cada partit que passa hi ha menys marge d’error si es vol aconseguir el play-off. Només tres punts separen el Sant Andreu del 4t classificat i és per això que seguir en la lluita passa per guanyar demà a Santa Coloma.

El mateix li passa a la Grama. Els de Ramon Moya es troben a tres punts del 16è classificat, és a dir, de sortir de les places de descens directe. I es troben en una trajectòria ascendent. En les últimes nou jornades, els blaus han aconseguit més victòries (5), que en les primeres vint-i-quatre jornades (4).

Un equip que en atac té números força similars als dels equips de la zona de dalt. No obstant, el que ha condemnat als de Santa Coloma és l’aspecte defensiu, amb 56 gols rebuts en 33 jornades, són l’equip més golejat del grup.

Tot i que històricament Can Peixauet no és un bon escenari pels interessos andreuencs, només 4 victòries en 16 visites, en les últimes dues temporades l’equip ha aconseguit treure un bon resultat, 0-5 en la darrera visita i 0-2 en la de la temporada 2008-2009.

Natxo González podrà triar entre tots els seus jugadors per fer la convocatòria definitiva. Tots ells estan disponibles i viatjaran fins a Santa Coloma.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS