CE L’Hospitalet 2 – UE Sant Andreu 2

El Sant Andreu s’emporta un punt de la Feixa Llarga després d’igualar un partit que se li havia posat molt coll amunt a la primera part. Sergio Cirio ha posat el 2-0 ja en el primer quart d’hora de partit, però els andreuencs han reaccionat i amb dos gols de Miguélez han establert l’empat.

Tothom era conscient que seria un partit complicat des del primer minut. L’Hospitalet s’ha plantat al camp amb una alineació molt ofensiva que feia pensar que sortirien a per totes., i així ha estat. Tot i que la pilota era quadribarrada, els riberencs han aprofitat un parell d’errades defensives per castigar amb dos gols l’equip de Natxo González. En totes dues ocasions ha estat Sergio Cirio, primer amb una vaselina a la sortida de Morales, al minut 6, i després superant al porter en l’un contra un.

Massa càstig potser pel que s’havia vist, però els de Miguel Álvarez són un punyal en atac i fan de la verticalitat una gran virtud. El Sant Andreu buscava generar perill mantenint la pilota, però s’havia d’estar atent perquè qualsevol pèrdua podia significar un contraatac mortal de l’Hospi. Héctor Bueno ho ha provat en un bon xut de falta, però Craviotto ha aturat sense complicacions. I també hi ha hagut temps per la polèmica, una caiguda de Miguélez dins l’àrea quan es disposava a rematar s’ha reclamat des de la banqueta quadribarrada com a penal, però l’àrbitre basc no ho ha vist clar.

Quedaven 45 minuts per canviar el signe del partit. I la segona part ha estat una altra història, el Sant Andreu ha sortit molt endollat i buscant la porteria local amb insistència. Minut 55, passada de Tarradellas a l’interior de l’àrea per Luis Blanco, que és derribat en el seu camí cap a la pilota. Penal favorable i Miguélez que es disposva a llançar-lo. Amb tota la calma del món, el mago la posava a l’escaire esquerre i retallava diferències.

L’empat es veia possible i l’equip ho seguia provant i provant. Primer Luis Blanco, amb un xut des de l’interior de l’àrea que Craviotto desviava a córner, i després Llobet, que aprofitava una passada en profunditat i driblava al porter riberenc. El seu xut però ha acabat al lateral de la xarxa.

També ha contesat l’Hospi. Una centrada a l’àrea petita primer i una falta des de la frontal minuts més tard, posaven a prova la defensa andreuenca. Una defensa que havia vist com els seus dos centrals titulars avui ja havien vist la groga.

El Sant Andreu ho ha seguit buscant, i finalment ho ha trobat. Una bona centrada des de la banda dreta d’Álex Cacho la rematava amb el cap Miguélez, posant-la allà on el porter no hi pot arribar. Com en el partit de la primera volta, 2 a 2 al marcador i doblet de l’asturià per salvar un punt.

Socías ha vist la segona targeta groga per desplaçar la pilota a pocs minuts del final, i l’Hospitalet apunt ha estat d’aixafar la reacció andreuenca amb una rematada d’Eloi Fontanella que ha trobat el pal en el seu camí cap el gol.

Sense temps per més, l’empat li serveix a l’equip per poder pescar un punt que tal i com ha anat la jornada li serveix per seguir de ple en la lluita per les places de privilegi.

CE L’Hospitalet 2

UE Sant Andreu 2

CE L’Hospitalet: Craviotto, Ivan Hammouch, Lobato (Gómez 82′), Santacruz, Lucas, Pedraza, Corominas, Pitu, Jordi Martínez (Viale 60′), Cristian Alfonso i Sergio Cirio (Eloy 81′).

UE Sant Andreu: Morales, Moyano, Socías, Guillén, Miguélez, Tarradellas, Héctor Bueno (Dani Martí 50′), Álex, Llobet (Aday 66′), Curro i Luis Blanco (Manteca 81′).

Gols: 1-0 Sergio Cirio (6′), 2-0 Sergio Cirio (15′), 2-1 Miguélez (55′), 2-2 Miguélez (75′).

Àrbitre: Gorostegui Fernández Ortega (basc). Ha mostrat la groga als locals Ivan, Jordi Martínez, Pedraza, Alfonso, Gómez i Viale i als visitants Moyano, Socías (2) i Tarradellas. Ha expulsat al visitant Socías per doble targeta groga.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS