Diumenge, portes obertes al Narcís Sala. Tot el poble amb l’equip!

El play-off passa pel Narcís Sala. Queden 4 partits per acabar la lliga i 3 d’ells seran a casa. L’afició ha de jugar un paper fonamental i és per això que aquest diumenge el club ha decidit fer jornada de portes obertes a l’estadi, perquè tot Sant Andreu empenyi l’equip cap a la victòria!

Ara més que mai és molt important que els nostres jugadors sentin el calor de la graderia, que saltin a la gespa i no vegin cap cadira buida. Els nou punts que queden per disputar-se al Narcís Sala poden ser els que marquin la diferència per ser al play-off, i el Sant Andreu ha d’aprofitar aquest avantatge de camp que el calendari li otorga.

Una de les primeres mesures que adopta el club de cara aquesta recta final és que, aquest diumenge, tots els aficionats i seguidors andreuencs es podran acostar al Narcís Sala per ajudar l’equip a sumar els tres punts. El Sant Andreu-Atlètic Balears podrà ser presenciat de manera gratuïta per tothom que ho vulgui. A més, els aficionats que s’acostin a l’estadi entraran en el sorteig d’una samarreta signada per tota la plantilla.

Entre tots podem aconseguir l’objectiu! Que el Narcís Sala sigui una sola veu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS