El campió rep el líder

Serà, sens dubte, el partit de la jornada. Un enfrontament molt esperat que està aixecant gran expectació entre les aficions i els mitjans de comunicació, tant per l’entitat dels dos equips com pel moment de la temporada en que ens trobem. El partit serà transmès en directe pel canal Esport3.

Ho deia Natxo González, “ara mateix totes les jornades són importants, però ho són més encara quan juguem contra rivals directes”. El mateix tècnic andreuenc reconeixia que aquest Sant Andreu-Sabadell “es pot considerar com una final”. I serà una gran final. El Sant Andreu, actual campió, rep l’equip que ha sabut mantenir millor la regularitat durant aquesta temporada i que per algun motiu ocupa la primera posició de la taula.

Dos de les millors defenses del campionat cara a cara en una data que feia temps que estava marcada als calendaris. Tant Sant Andreu com Sabadell han encaixat només 22 gols, sent després del Badalona i juntament amb el Teruel els que menys n’han rebut. A més, tots dos equips han mantingut la seva porteria a zero en 14 de les 32 jornades que s’han disputat fins el moment, amb els seus respectius porters, Morales i De Navas, amb el tercer i quart millor coeficient de gol encaixats.

Al davant, tres gols de diferència a favor dels arlequinats (37 a 34) que són els que marquen els 7 punts de diferència entre tots dos equips a la classificació. I és que el Sabadell ocupa la primera posició amb 54 punts gràcies en part als partits lluny de la Nova Creu Alta. Els de Lluis Carreras són el millor visitant del grup i han sumat els mateixos punts a casa (27) que lluny del seu estadi. Tot i que els hi costa més anotar quan juguen com a visitants, saben com rendibilitzar els seus gols. Això, combinat amb la seguretat defensiva, fa que el resultat que més han repetit fora de casa (en cinc ocasions) sigui el 0-1.

El davanter Ibusuku Hiroshi és potser el nom més mediàtic dels arlequinats. Tot i que el japonès és el màxim golejador amb 9 gols en el seu compte particular, el Sabadell té perill i pólvora per tot arreu i sap desbordar per les bandes. Isaac Cuenca, amb un talent innat, Marc Fernández o Joaquín són homes que saben com fer mal a dalt. I per si fos poc, Carreras compta amb una segona línia que també suma en l’apartat golejador. Entre Juvenal, Eneko, Fito, Puigdollers i Robles han anotat 13 gols.

Els sabadellencs arriben al Narcís Sala després de dues victòries consecutives i d’haver sumat 10 dels darrers 15 punts en joc. Alguns d’ells de mèrit, com els de Can Peixauet després de remuntar un marcador advers amb inferioritat numèrica.

Tot i això el coliseu andreuenc no se li dóna gens bé històricament al Sabadell. Els vallesans només han pogut sumar 1 victòria en 13 visites a Sant Andreu, per 8 triomfs andreuencs i 4 empats. El còmput global de gols també és molt desfavorable als interessos arlequinats, han marcat 11 gols al Narcís Sala i n’han encaixat 30.

L’última visita a feu quadribarrat, en l’onzena jornada de la temporada passada, va acabar amb victòria pels de Natxo González per 2 a 1.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS