L’aleví J, al torneig Tarraco-Marenostrum 2011

Aquesta Setmana Santa l’equip format per jugadors de l’Aleví “J” en representació  de la U.E. Sant Andreu ha participa’t en el prestigiós Torneig Tarraco-Marenostrum cup 2011, a la ciutat de Salou.

En aquest torneig que han participat més de 110 equips de la geografia espanyola (Catalunya, Comunitat Valenciana, Murcia, Andalusia, Madrid, País Basc, Canàries…) i d’àmbit internacional (Itàlia, Anglaterra, Escòcia…).

El Torneig es va realitzar a les instal.lacions de la  Ciutat de Tarragona i això ens ha permés poder disfrutar dels partits, seguir les diferents categories i competicions, i tenir temps de lleure per a descansar, anar a la piscina , i jugar tots plegats a diferents activitats de l’hotel.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS