Moyano, dubte fins a darrera hora

L’Orihuela, rival directe dels andreuencs en la lluita pel play-off, visita demà el Narcís Sala en un partit que pot marcar un punt d’inflexió. Natxo González ha convocat a tota la plantilla amb l’únic dubte de Moyano, que arrossega problemes físics. Fins l’últim moment no es decidirà si entra o cau de la llista.

La lesió que es va fer als abductors en els últims minuts del partit contra l’Atlètic Balears fa que a hores d’ara no es pugui assegurar la participació del central quadribarrat en el partit de demà. El de Moyano és l’únic dubte pel tècnic andreuenc, que podrà comptar amb la totalitat de la plantilla per enfrontar-se a l’Orihuela. Xavi Pelegrí torna després de complir el partit de sanció per acumulació de targetes.

Els valencians arriben al Narcís Sala després de recuperar la confiança al vèncer la setmana passada al Benidorm per 3 a 0. I diem recuperar la confiança perquè abans d’aquest partit, portaven cinc enfrontaments sense conèixer la victòria.

Després de ser el millor equip de la primera volta, els grocs han vist reduit el seu rendiment fins a convertir-se en el 4t pitjor equip de la segona volta. I això que a nivell ofensiu, el seu bagatge és pràcticament idèntic. Divuit gols anotats en la primera part del campionat per disset a falta de tres partits per tancar la segona. En aquest sentit el davanter Florian és la referència atacant de l’equip, sent amb 12 gols el cinquè màxim anotador del grup.

És clar doncs que la diferència ve en l’apartat defensiu. Els homes de Pato van tancar la primera volta encaixant només 6 gols, una dada certament espectacular. En aquesta segona volta en canvi n’han encaixat 22, cosa que els hi ha fet deixar-se molts punts, sobretot fora de casa, on n’han sumat només 6 de 27 possibles.

L’estadística també diu que sempre que l’Orihuela visita el Narcís Sala, el partit acaba en empat. Així ha succeït en les seves tres visites, amb dos empats a un i un empat a zero. Demà nou capítol entre el 5è i el 6è classificat en la lluita per desbancar al que es deixi punts al capdavant de la taula.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS