Natxo González: “Ens hem endut massa càstig vist el joc”

El tècnic andreuenc afirmava després del partit contra el Sabadell que estava satisfet amb el joc de l’equip i que ell no ha perdut en cap moment l’autoconfiança. El més important ara, recuperar l’estat anímic dels jugadors pel proper compromís.

Natxo, sensacions que et deixa el partit?

Sincerament hem perdut els tres punts que buscàvem, però jo no he perdut l’autoconfiança en poder estar allà. Aquesta és la sensació que tinc i és la sensació que intentaré transmetre als jugadors, que òbviament estan tocats.

Creus que en aquestes cinc jornades que queden, l’equip podrà estar al play-off?

Estem a tres punts. Tenim opcions nosaltres, el Lleida, l’Orihuela, l’Alacant, estem allà uns quants. A més l’Alcoià ha perdut a casa, estem a tres punts del quart i del tercer, no? I a cinc del Badalona, que crec que ha empatat a casa. Queden quinze punts, si treiem els quinze estem dintre segur. Insisteixo que jo no perdo l’autoconfiança en poder estar-hi i més veient el partit d’avui, que davant del millor equip, perquè ho diu la classificació, no hem estat inferiors ni molt menys.

A nivell de joc estàs convençut i satisfet?

Sí, estic convençut que seguim tenint opcions i satisfet pel partit encara que tot és millorable. La sensació és que ens hem endut massa càstig vist el joc, el Sabadell no ha estat superior. Haig de felicitar els jugadors, al final ho han donat tot, hem tingut opcions d’empatar amb el marcador en contra i no hem pogut, o no hem sabut, però no els hi puc retreure res.

Del gol del Sabadell alguna cosa a dir?

No, això jutgeu-ho vosaltres. Per sort avui estava la tele, jutgeu-ho vosaltres, com jutgeu el joc d’un equip i de l’altre, també jutgeu la labor arbitral. Jo prefereixo no posar-me en terres movedisses.

La setmana vinent a Santa Coloma… Què esperes?

Estem ara mateix adaptant-nos a aquesta derrota i ja veurem. Insisteixo en la meva autoconfiança en poder aconseguir encara aquesta il·lusió que tenim de poder quedar entre els millors. El meu objectiu ara mateix és fer arribar aquest missatge als jugadors i que creguin en mi.

Avui hi havia dipositada molta confiança en poder guanyar el partit i hi ha hagut un desgast físic, però sobretot un desgast emocional que és el que més factura sol passar. El meu objectiu és aixecar emocionalment l’equip. La Grama és un rival més, però hem d’anar emocionalment nets, no contaminats. Això és el que hem de treballar durant la setmana, més que pensar tant amb la Gramenet.

Però s’ha de guanyar sí o sí…

Cada vegada queda menys. Si no guanyem se’ns posarà més lluny la situació, i si guanyem seguirem estant allà, això és obvi. Queden cinc jornades, cada derrota és una passa endarrere i cada victòria et manté allà.

Foto: BTV notícies

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS