Natxo González: “Jo sí que somio i crec en aquest equip, n’estic molt convençut”

El tècnic basc responia així a la pregunta si diumenge vinent es pot somiar amb omplir el Narcís Sala per rebre el Sabadell, partit que Natxo González ha considerat com una final. La gran segona part contra l’Hospi dóna forces per creure-hi.

Estàs satisfet amb el resultat tal i com ha anat el partit?

Home, tal i com ha anat el partit sí, per descomptat. Abans del partit volia guanyar, per tant no estic tremendament satisfet, però sí per remuntar un resultat molt advers. L’equip ha tret moltes coses: futbol, orgull i eficàcia en els últims metres, que és el que ens ha faltat a la primera part.

A la primera part, apart de l’eficàcia, no pot ser que t’arribin dues vegades i et fagin dos gols…

Ja, això ho sabem tots, però l’Hospi té les seves virtuts i per això està fent el que està fent. Sabíem que les pèrdues de pilota les havíem de controlar bé, no hem sabut o no hem pogut i s’han produït molts desajustaments, d’on han vingut els dos gols. Tot i així crec que a la primera part nosaltres també hem tingut opció per haver fet algun gol.

En algun moment has vist l’opció de guanyar el partit?

Sí, per descomptat que sí. A la segona part amb el 2 a 1 i després amb el 2 a 2 s’ha posat el partit en un moment en el que podia guanyar qualssevol. A partir d’aquí has d’anar a per totes i intentar que el partit caigui de la teva banda. Després ja amb 10 jugadors ha estat una pena, però vaja, m’he vist amb opcions de poder guanyar.

Amb l’empat el que queda més dèbil és l’Hospi?

Sí, per l’Hospi avui una victòria hagués estat molt important i per nosaltres també. De totes maneres és un punt que ens permet estar dintre de l’objectiu, per tant, no sé a l’Hospi com li sentarà, però nosaltres satisfets perquè hem empatat en un camp complicat i on feia molt temps que no perdien punts.

La valoració del partit és que l’empat és just?

Crec que si no haguéssim tret res hagués estat molt injust, perquè hem fet moltíssim, hem generat moltíssimes ocasions per treure alguna cosa.

De cara a la setmana que ve, contra el  Sabadell, podem somiar amb omplir l’estadi després d’aquest empat?

Jo la gent no sé si somiarà, jo sí que somio i crec en aquest equip, n’estic molt convençut, a partir d’aquí la gent sabrà com ha d’actuar. Molt pocs estem creient en aquest equip durant tot l’any. Estem dins de l’objectiu, estar entre els 6-8 de dalt per les últimes jornades tenir opcions, allà estem. A partir d’aquí nosaltres som els que treballem cada dia, els que hem de treure els punts i arribarem a les últimes jornades amb opcions. El del Sabadell és un partit més, molt important davant d’un gran rival. Jo sí que estic convençut, a partir d’aquí ja no està a les meves mans.

Serà un partit difícil…

I amb el Mallorca, i avui, i amb l’Alzira… Tots són difícils, però crec que tots som conscients, jugadors, tècnics, i en teoria tothom, que entrem en les últimes sis jornades i el partit el podem considerar com una final. A més és un rival que ara mateix ens treu set punts. El nostre objectiu ha de ser guanyar per estar allà i inclús poder retallar-li punts al Sabadell. Ara mateix totes les jornades són importants, però ho són més encara contra rivals directes, encara que ells han obert un forat important.

Badalona i Oriola han punxat…

En les últimes jornades òbviament la classificació s’ha de mirar cada cop més, però insisteixo, nosaltres tenim uns objectius interns i per això hem de lluitar, sabem que si els complim estarem entre els millors i amb aquest propòsit treballarem.

A la primera part Miguélez ha reclamat un penal…

No comment. El diumenge passat em vaig estendre massa cosa que no és habitual i no vull, em vaig plantejar fa temps intentar ajudar als àrbitres en la mesura del possible i diumenge passat em vaig sortir del guió cosa que vaig lamentar posteriorment. Per tant, seguiré en aquesta línia.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS