Natxo González: “Si seguim aquesta línia de joc no us preocupeu que ens ficarem al play-off”

El tècnic andreuenc estava avui especialment content amb el joc de l’equip. “Ens hem hagut d’empassar el resultat perquè volíem guanyar, però no us puc demanar més” deia l’entrenador a la plantilla a l’acabar el partit. “Aquí es pot veure l’ampolla mig buida o mig plena, jo la veig mig plena”.

Natxo, amb la sensació d’una nova oportunitat perduda?

Si i no. Òbviament amb tres punts ens haguéssim ficat ja de ple. Per una banda tenim el resultat i per l’altra el desenvolupament del partit del qual n’estic plenament satisfet. No hem guanyat però m’ha quedat una molt bona sensació, la veritat és que jo me’n vaig molt satisfet a casa.

S’ha dominat però potser les ocasions clares no han arribat fins al tram final de partit.

Bé, això ho diràs tu. En el primer temps crec que hem tingut al poc de començar un u contra u de Luis Blanco, i després hem tingut moltes accions on no hem pogut connectar l’última passada. A la segona part hem tingut més ocasions, el ritme i la intensitat que hem posat no l’han pogut suportar i òbviament han aparegut més espais i l’equip contrari ha tingut més problemes per parar l’allau. El que passa és que en el futbol hi ha un factor que és la sort, que per mi existeix, i no la tenim de cara. A més ells ens han fet un gol sense fer massa i hem hagut d’anar a remolc una altra vegada com ja va passar fa dues setmanes contra el Sabadell.

Tens la sensació que l’àrbitre ha estat massa permissiu?

Ells tenien molt clar que quan perdien la pilota havien de fer falta i falta. Crec que l’àrbitre no ha estat encertat perquè al final t’emportes tu la targeta com la de Llobet per protestar. Si això no s’atura des d’un principi doncs l’altre equip es pot sentir molt més còmode.

Natxo, tu et sents satisfet dels noranta minuts?

MOLT satisfet, de veritat, molt satisfet. He ajuntat els jugadors després del partit i els hi he dit: “nois estic molt satisfet del partit, estic encantat amb el partit. Ens hem hagut d’empassar el resultat perquè volíem guanyar, però no puc demanar més”. La veritat és que ho hem donat tot per guanyar, però la falta d’eficàcia i aquesta fortuna no ens ha permès guanyar. Segur que si haguéssim guanyat per tots hagués estat un partit perfecte.

Els primers quaranta cinc minuts no em diràs que potser no han estat…

Bé, des del teu punt de vista no t’ha pogut semblar una bona primera part, des del meu punt de vista com entrenador i coneixent el rival i els seus punts forts i els seus punts dèbils per mi ha estat un bon partit. A partir d’aquí tot es respectable, jo estic molt satisfet perquè crec que feia temps que no fèiem noranta minuts tan complets.

I les opcions del play-off segueixen, seguim amb el mateix discurs que encara hi han opcions…

Sí, clar, allà està la classificació. Estem millor que la setmana passada, estem a un punt menys. Aquí es pot veure l’ampolla mig buida o mig plena i òbviament jo la veig plena i l’haig de veure pel que em transmet aquest equip.

La sensació és que a casa està costant guanyar?

Molt bé, perquè no estem guanyant. No és una sensació, és una realitat, no estem guanyant. És el handicap que tenim i intentem posar-hi solució. Avui hem generat suficients ocasions per guanyar el partit però no hem pogut o no hem sabut i la fortuna ens ha donat l’esquena davant d’un equip molt fort físicament.

En cas que s’entrés finalment al play-off, tu veus l’equip prou madur i prou fort per poder entrar en un play-off amb opcions clares?

Doncs com l’Orihuela, com el Lleida, com el Badalona, com l’Hospi… estem tots igualats. Al final no ens enganyem, l’objectiu d’aquest equip aquest any era arribar a les darreres jornades entre els sis o vuit primers per poder tenir opcions de ficar-nos. I aquest és l’objectiu, no se si el tenim tots prou clar. Per tant estem dins de l’objectiu i estem lluitant pel que volíem lluitar des de l’inici de la temporada i això serà així fins el final. Queden tres partits i veurem qui s’emporta el gat a l’aigua. Insisteixo en que avui estic molt satisfet i me’n vaig a dinar molt tranquil i descansaré molt tranquil, amb la sensació de la feina ben feta.

I dissabte que ve l’Orihuela aquí al Narcís Sala…

Sí, interessant, un rival directe i l’objectiu és seguir la línia que hem tingut avui. Volem tenir continuïtat en el joc que hem fet avui i la setmana passada a Santa Coloma. Hem de seguir aquesta línia, si seguim aquesta línia de joc no us preocupeu que ens ficarem al play-off.

Veient la jugada del gol en contra, ha faltat fer una falta per aturar el contraatac?

Sí, ha estat un desajustament, ens hem equivocat. Ha estat l’errada més greu de tot el partit i ens ha passat molta factura. Sabíem que de mig camp en endavant quan recuperaven la pilota eren fuets. No hem estat encertats i aquesta és una de les coses negatives del partit, que no podem encaixar un gol d’aquestes característiques.

A falta de pocs minuts has substituït a Moyano per Dani Martí, teníem dubtes de si ha pogut ser per problemes físics…

Sí, no era precisament Moyano el canvi, però quan ja l’estava fent ens ha avisat que s’havia lesionat i llavors hem hagut de rectificar.

És greu? Se sap el que té?

És l’abductor, però no sabem fins a quin punt és una contractura o un trencament.

Natxo, et veus jugant el play-off?

Sí, sinó em quedaria a casa. Com he dit estem dins de l’objectiu. Veus partits de la categoria i veus el d’avui i em fa ser molt optimista. Com els hi deia als jugadors abans del partit: “ara necessitem ser més eficaços que eficients”. Potser és millor jugar malament i guanyar, però nosaltres per guanyar hem de fer-ho molt bé. I així i tot, fent-ho molt bé ens està costant. Jo haig de ser optimista i confiar en aquest equip, per això me’n vaig amb la sensació que si seguim en aquesta línia entrarem al play-off.

Queden nou punts i hem vist que pot fallar qualsevol. El partit contra l’Orihuela pot ser el punt d’inflexió definitiu?

Ja queda menys. L’Orihuela a més és un rival directe i tenim la sort de jugar contra ells. Prefereixo jugar contra l’Orihuela que contra un altre equip que no s’estigui jugant les posicions de privilegi, per tant crec que és una avantatge tenir la setmana que ve un rival directe i a casa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS