Roger Matamala: “Queden 12 punts i els hem d’intentar treure per estar allà”

L’autor del gol que va donar els tres punts a Can Peixauet va concedir una entrevista a “L’hora del futbol català” de COMRàdio amb Toni Castro. El davanter andreuenc creu que ningú treurà els 12 punts restants i que és el Sant Andreu qui ho ha de buscar per arribar a l’objectiu marcat.

-Roger, moltes felicitas pel gol i per la victòria.

Moltes gràcies

-Ja tocava marcar…

Sí, penso que la temporada de cara a porteria està sent complicada, avui hem tingut la sort que ens ha faltat altres dies i hem pogut marcar i sumar els tres punts.

-Es comenta que el gol pot haver estat en fora de joc, com ho has vist?

L’he vist per la tele i estic per darrere dels centrals però el lateral trenca el fora de joc ben bé per un metre. També ho hem estat discutint amb els companys després del partit, però l’Àlex m’ha dit que el lateral dret el trencava i sembla que així és.

-Avui s’ha resistit la victòria…

Sí, ha sigut una primera part igualada amb ocasions per tots dos equips, però a la segona part hem estat bastant millors i tot i que ha costat moltíssim, perquè hem tingut moltes ocasions i no han entrat, al final hem pogut fer el gol.

-Què li passava a Luis Blanco amb els pals?

No tinc ni idea. El cert és que ha tingut molt mala sort, sobretot en la doble ocasió de la segona part, quan ha fet una vaselina espectacular que ha anat al travesser i en el rebot crec que ho ha vist tant fàcil que li ha volgut donar amb tranquil·litat i l’ha acabat tornant a enviar al pal.

-Portaveu 5 jornades sense guanyar amb 4 empats, què estava fallant?

Penso que més que fallar l’equip ha notat aquesta miqueta de pressió i la lliga està molt igualada, hi ha moltíssims empats. Mirant la classificació veus molts empats, però seguim sent un equip que està allà lluitant i estem a tres punts.

-Avui que heu guanyat també han guanyat els altres rivals directes…

Sí, és curiós però al final és això, els equips fallen “x” vegades durant la lliga però no poden fallar sempre. Ha estat casualitat que quan hem fallat nosaltres també han fallat ells. Ara queden 12 punts en joc i tal i com està la lliga no crec que els tregui ningú, per tant els hem d’intentar treure nosaltres per estar allà.

-Sembla que ara hi ha la possibilitat que hi hagi quatre equips catalans al play-off.

Tan de bo, ara mateix no és res descabellat. Hi ha tres catalans ficats en zona de play-off i nosaltres estem a tres punts amb l’average guanyat a l’Alcoià. És quelcom factible i esperem que siguem els quatre, sobretot nosaltres.

NATXO GONZÁLEZ: “Ara més que mai és més important l’eficàcia que l’eficiència”.Imagen 1

Per la seva part Natxo González destacava després del partit la dificultat que tindran els quatre partits que queden per acabar la lliga. Per aquest motiu, el tècnic destacava la importància de ser eficaços.

“Ens queden quatre partits que seran molt tancats. Ens ve l’Atletic Balears i després l’Orihuela i dependrem de l’eficàcia, ara més que mai és més important l’eficàcia que l’eficiència”.

Pel que fa al partit contra la Grama, l’entrenador basc lamentava la mala sort en les ocasions errades però destacava també el fet que l’equip mantingués el cap fred.

“La veritat és que dius com és possible que te’n puguis anar sense fer cap gol, però és veritat que en la jugada del pobre Luis Blanco crec que ni si ho vols fer volent no et surt. Estem en una dinàmica que ens costa”.

“L’important és que no ens hem posat nerviosos. La jugada del gol ve d’una jugada ben traçada, amb pausa i bona presa de decisió, cosa que no és fàcil quan transcorre el partit com transcorre. El que normalment passa és que et surt el cor i no l’intel·ligència, i hem demostrat que el camí era el que hem seguit”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS