Segueix el Sant Andreu-Sabadell a Twitter amb el hashtag #uesaces

Per no perdre cap detall! Totes les informacions relacionades amb el partidàs del proper diumenge al Narcís Sala es podran seguir vía Twitter amb el hashtag #uesaces. Volem donar-li el ressò que li correspon, fem que sigui trending topic a Catalunya!

CE Sabadell i UE Sant Andreu són probablement els dos clubs més actius de la categoria a Twitter, una xarxa social ideal per estar informat al moment del que fa el teu equip. En motiu del partit del proper diumenge que enfrontarà els dos equips, des dels clubs es vol potenciar el seu seguiment i és per això que s’ha creat l’etiqueta #uesaces, perquè totes les informacions i opinions tant dels equips com dels aficionats quedin recopilades sota aquest hashtag.

Des dels comptes oficials tant de la Unió Esportiva Sant Andreu com del Centre d’Esports Sabadell anirem utilitzant aquest hashtag per tot el que fagi referència a aquest partit. Els aficionats que vulguin fer algun comentari sobre el match poden fer exactament el mateix, afegint #uesaces al final del seu tweet.

Més en

El Juvenil A torna al camí de la victòria (1-3)

Premsa15 d'octubre de 2019

Comunicat sobre la sentència del Tribunal Suprem

Premsa14 d'octubre de 2019

Empat insuficient (1-1)

Premsa13 d'octubre de 2019

Sant Andreu – Castelldefels: reprendre el rumb

Premsa12 d'octubre de 2019