Amb els resultats que es van donar la darrera jornada de lliga les places que donen accés a la zona de play-off queden ara a tres punts, a només un partit. És per això que el partit de diumenge a Santa Coloma es converteix en vital per seguir en la lluita.

I l’afició hi ha de ser. Es tracta del desplaçament més curt que hi pot haver en la categoria, només dues parades de metro. En una iniciativa de les penyes, es proposa quedar a les 10.30h a l’estació Onze de Setembre, davant del Narcís Sala, per fer el desplaçament d’aficionats en metro fins a Can Peixauet. El club recolza totalment aquesta iniciativa i des d’aquí anima a tots els andreuencs a desplaçar-se per ajudar l’equip en aquest importantíssim partit.

Foto: http://santandreu.incondicionales.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS