UDA Gramenet 0 – UE Sant Andreu 1

El Sant Andreu s’ha emportat els tres punts del Municipal de Can Peixauet gràcies a un gol de Roger Matamala a les acaballes del partit. Una victòria importantíssima en el tram més decisiu de la temporada que ha de donar força i confiança a jugadors i afició de cara a les quatre jornades que resten.

Javi Chica/El 9 Esportiu. L’atacant Roger Matamala va ser ahir l’agent que va fer justícia a Santa Coloma de Gramenet. El davanter dels andreuencs va marcar el gol de la victòria visitant quan el partit expirava (89’) però no es pot dir que no fos un triomf just. Els segons 45 minuts van ser dominats de principi a fi pel conjunt de Natxo González i la Grama, qui sap si cansada físicament o estressada mentalment, va diluir-se com un sucre. Un mal dia per desaparèixer del mapa, ja que el Benidorm va empatar i la victòria per als colomencs era obligatòria sí o sí.
Si no fos perquè Matamala li va acabar robant el protagonisme, es podria dir que el colomenc Luis Blanco, que ahir va actuar de nou a la punta d’atac del Sant Andreu, va ser l’home del partit. És molt difícil veure un jugador que fa un hat-trick de gols, però un que fa un hat-trick de pals? No, no ens hem tornat bojos. L’hàbil mitja punta va enviar un xut al pal a la primera meitat, i a la represa, en una mateixa jugada, la més desgraciada de la jornada, va rematar dues vegades més a la fusta. La darrera d’elles, una representació brutal del que és la mala sort (82’). Blanco no sabia cap a on mirar mentre el seu entrenador l’intentava animar amb gestos i paraules. Paraules i gestos que en aquell moment cap jugador del món ni veu ni escolta.
Què dir de la Grama que no s’hagi dit ja en el que portem de segona volta? Els de Ramon Moya juguen amb ales al cor però amb unes llacunes mentals importants que van apareixent, sovint, sense motiu justificat. Ahir se li va sumar el cansament físic, i el còctel va ser nefast per als de Santa Coloma.
A la primera meitat, els locals van estar a l’altura de les circumstàncies i van plantar cara a un altre rival de la zona alta com havien fet en jornades anteriors amb el Sabadell i l’Oriola. Exceptuant el primer pal de Blanco, les aproximacions més perilloses van anar a càrrec de la Grama, si bé els xuts entre els tres pals van ser pràcticament escassos. Dos intents de Postigo (6’), una centrada-xut de Pradas (12’) i un intent de cap de Bustillo (33’) van completar la fulla de serveis colomenca.
La història va donar un gir absolut a la represa, i el desenllaç va escriure’l Matamala. Una passada interior va servir el davanter per superar, amb un xut ajustat, el porter Barragán. El drama va estendre’s, llavors, entre la parròquia local. El Sant Andreu continua somiant

GRAMENET 0
SANT ANDREU 1
GRAMENET: Barragán, Rubén, Sergio Postigo, Joaquín, Vila (Toni 69’), Bustillo, Juste, Cazorla, Santos, Pradas (Josele 60’) i Rubén Alcaraz (Miralles 75’).
SANT ANDREU: Morales, Pelegrí, Moyano, Dani Guillén, Aday (Matamala 61’), Miguélez, Tarradellas, Héctor Bueno (Llobet 61’), Alex, Curro i Luis Blanco (Xavi Moro 90’).
GOLS: 0-1 (89’) Matamala.
ÀRBITRE: Suárez Betancourt (col·legi de Las Palmas). T.G.: als locals Postigo, Cazorla i Rubén Alcaraz i als visitants Pelegrí i Héctor Bueno.
PÚBLIC: Uns 500 espectadors

Foto: www.ara.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS