UE Sant Andreu 0 – CE Sabadell 1

El Sabadell s’ha emportat els tres punts del Narcís Sala gràcies a un solitari i polèmic gol de Juvenal a cinc minuts pel descans. Els andreuencs han buscat el gol de l’empat però la poca fluïdesa en el joc i la bona actuació del porter visitant De Navas ho han impedit.

Contràriament del que podia semblar a priori, no ha estat un partit gaire vistós. Tots dos equips sabien que s’hi jugaven molt i han sortit amb respecte cap el rival. Molt de tempteig i poques aproximacions de perill a les àrees. El Sabadell provava de penjar pilotes a l’àrea aprofitant la profunditat de Marc Fernández i el Sant Andreu buscava l’esquena de la defensa amb passades a l’espai per Luis Blanco.

En dues accions així han arribat les primeres ocasions de perill per cada equip. Primer, un possible penal al mateix Luis Blanco que ha caigut dins l’àrea quan es disposava a rematar davant del porter, i després, una rematada amb el cap de Juvenal que ha sortit molt desviada per sobre la porteria de Morales.

El Sant Andreu responia amb una acció d’estratègia a la sortida d’un córner, però la rematada de Pelegrí sortia fregant el travesser. Semblava que els quadribarrats es feien amb el control del partit, bona jugada entre Luis Blanco i Tarradellas que la posava al punt de penal per la rematada de Miguélez, que acabava taponada per un defensa. Eren els millors minuts del Sant Andreu, tot seguit Llobet disposava de l’ocasió més clara del partit fins el moment. Una falta a la frontal de l’àrea l’enviava el davanter andreuenc directe a l’escaire, però De Navas, molt ben col·locat, arribava per desviar a córner.

Llavors ha arribat el gol del Sabadell. Després d’una jugada per banda dreta la pilota li queia a Juvenal, que ajudant-se amb la mà, se la col·locava per batre Morales. Un partit més el rival s’avançava havent fet menys mèrits per estar per davant al marcador. Marc Fernández, abans del descans, ha aprofitat el desconcert provocat pel gol per provar a Morales amb un xut duríssim que el porter andreuenc ha pogut rebutjar de punys.

La segona part ha començat amb el guió habitual quan l’equip va a remolc. Natxo González ha donat entrada a Aday i Manteca al llarg del segon temps buscant una referència a dalt, però les ocasions han trigat en arribar. Al 70′, Luis Blanco desbordava per la banda esquerre, però la defensa arlequinada li treia la pilota dels peus a Llobet quan es disposava a rematar. Un minut després, la més clara de totes. Centrava Guillén des de tres quarts de camp, la despenjava Pelegrí amb el cap i Álex Cacho, gairebé dins l’àrea petita, rematava amb el cap per que De Navas fes l’aturada de la tarda.

Els minuts passaven i el gol no arribava. Manteca, també de cap, tornava a posar a prova a De Navas, que responia blocant l’esfèrica. Cada vegada hi havia més espais al darrere, i a punt han estat d’aprofitar-ho els de Lluis Carreras per matar el partit. Joaquín, que havia sortit al camp feia pocs minuts, s’ha plantat davant Morales per sentenciar, però el Moro ha tret la cama dreta per impedir el gol.

No hi ha hagut temps per més. Després d’onze jornades el Sant Andreu ha tornat a perdre. Ara toca aixecar-se i pensar en el proper partit, diumenge vinent a Can Peixauet contra la Gramenet.

UE Sant Andreu 0

CE Sabadell 1

UE Sant Andreu: Morales, Pelegrí, Moyano (Héctor Bueno 83′), Guillén, Miguélez, Tarradellas, Álex Cacho, Llobet (Manteca 72′), Curro, Luis Blanco i Dani Martí (Aday 59′)

CE Sabadell: De Navas, Chapi, Bermudo, Agustín, Juvenal, Eneko (Mikel Azparren 77′), Juanjo, Hiroshi (Joaquín 69′), Toni Lao, Manga (Fito 53′) i Marc Fernández

Gols: 0-1 Juvenal (39′)

Àrbitre: Lara Ortega (balear). Ha mostrat la groga als locals Moyano, Curro i Dani Martí i als visitants Agustín, Fito i Manga.

Foto: Joaquim Almirall Claret

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS