UE Sant Andreu 1 – CD Atlètic Balears 1

Repartiment de punts aquest matí al Narcís Sala en un duel en que el Sant Andreu ha estat superior però li ha faltat materialitzar les ocasions. Roger Matamala, a vuit minuts del final, ha igualat el gol del brasiler Thiago a la primera part. Amb aquest empat la quarta plaça queda ara a dos punts.

El Sant Andreu ja és l’equip que més partits ha empatat a casa aquesta temporada, nou amb el d’avui. Un punt que serveix per reduir la diferència amb el tercer i el quart classificat però que fa que el partit del proper dissabte contra l’Orihuela cobri molta importància.

Si el signe del partit ja s’havia vist moltes vegades aquesta temporada al Narcís Sala, el guió del partit també. Els andreuencs han començat ben col·locats, amb la possessió de la pilota i buscant trobar espais en la defensa d’un equip blanc-i-blau que aguantava per sortir al contraatac.

I el partit es podria haver encarrilat ben d’hora, al minut 3′ de la primera part. Luis Blanco ha aprofitat una errada defensiva de l’Atlètic Balears per endur-se la pilota i plantar-se davant del porter, però la indecisió s’ha apoderat del davanter i Bonis s’ha llençat als seus peus per atrapar la pilota. Ha estat l’ocasió més clara de la primera part per part andreuenca.

Els mallorquins en canvi no han desaprofitat la seva primera acció de perill. Al minut 24′ el brasiler Thiago ha culminat un contraatac de llibre per avançar l’equip de Gustavo Siviero al marcador. Novament el rival per davant sense pràcticament haver-se aproximat a la porteria de Morales. A partir d’aquest moment els balears han anat a més i el mateix Thiago tornava a provar el porter andreuenc minuts després. I en un altre contraatac magistral, Nworah perforava de nou la porteria andreuenca en una jugada finalment invalidada per un fora de joc dubtós.

El Sant Andreu havia de millorar en l’última passada a la segona part. Aday entrava per Héctor Bueno per donar-li més profunditat a l’equip, que ha buscat entrar per banda amb més insistència. Llobet, en un llançament de falta frontal, provava els reflexes de Bonis. El porter deixava la pilota morta per Tarradellas que veia com la seva rematada era desviada a córner.

L’Atlètic Balears aguantava, però amb el pas dels minuts i l’expulsió de Mpassi, els blanc-i-blaus es veien venir a sobre l’estampida andreuenca. Matamala, que havia entrat al terreny de joc feia 8 minuts, aprofitava una passada en profunditat de Dani Guillén per fer un gran gol amb la cama esquerre, creuant la pilota de primeres al pal llarg.

Amb l’empat els quadribarrats s’han crescut i ho han seguit buscant la porteria mallorquina, però primer Bonis i després el pal a rematada de Tarradellas han evitat que els de Natxo González sumessin els tres punts.

UE Sant Andreu 1

CD Atlètic Balears 1

Sant Andreu: Morales, Moyano (Dani Martí 82′), Socías, Guillén, Miguélez, Tarradellas, Héctor Bueno (Aday 67′), Álex Cacho (Matamala 74′), Llobet, Curro y Luis Blanco.
Atlètic Balears: Bonis, Del Castillo, Bio, Valentín, Bigas, Ernesto, Laument, Nworah (Dani Lucas 72′), Lawal (Checa 75′), Thiago (Ibok 87′) y Mpassi.
Gols: 0-1 Thiago (24′), 1-1 Matamala (82′).
Àrbitre: César Soto Grado (riojano). Ha mostrat la groga als locals Llobet i Luis Blanco i als visitants Bio, Laument, Nworah i a Mpassi en dues ocasions.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS