El benjamí A al 1er torneig de futbol base Beriaín (Navarra)

Amb tota l’il.lusió del món, el Benjamí A de l’Unió Esportiva Sant Andreu, va martxar el passat 21 d’abril cap a terres navarres per participar en el primer torneig que organitzava el CF Beriaín.

Aquest torneig constava de dos grups de quatre equips de nens nascuts a l’any 2.000 i 2.001 que jugarien una liguilla entre ells el divendres, i semifinals i final el dissabte.  Vull apuntar que l’únic equip amb nens del 2.001 era el nostre.

Les coses van començar força bé pels nostres nanos ja que el primer partit  van guanyar per 4 -1 al CF Logroño, realitzant un futbol que tots els presents van calificar de: “espectacular”.   Tot pintava bé.  Els problemes ens van arrivar quan  va tocar jugar contra l’ equip de casa en el segon partit, sota una forta pluja, els nostres nanos van fer tot el possible, però no va ser suficient, i la força del rival més algunes decisions arbitrals van fer que caiguessin per 3-1.  Res, nomès quedava guanyar per la tarda per més de dos gols al Lagunak, equip que havia guanyat els dos partits anteriors i no havia encaixat cap gol.  A més, presumeix de tenir una de les millors escoles de futbol base de Navarra.PAMPLONA2

A les sis de la tarda van sortir al camp els dos equips disposats a guanyar-se la classificació. En un vibrant partit amb una gran intensitat i, faltant cinc minuts, el nostres nanos van fer el 1-0. Encara quedava temps per somiar, tots a l’atac!  Però, de vegades, el futbol és molt cruel, i hi ha gent que fa que ho sigui més…  Quan faltava un minut per finalitzar el partit, l’arbitre va assenyalar un corner a favor del Sant Andreu, llancem el corner i marquem, però el senyor de negre pita el final del partit, sense concedir el gol. Per tant,  l’eliminació dels nanos era un fet.

Indignant, no es pot jugar amb els sentiments de nens de nou anys.  No obstant, l’experiència de convivència ha estat fantàstica, s’há de felicitar a tècnics, delegats i pares perque s’han esforçat al màxim per que tot sortís perfecte.

Felicitar l’ Aleví D perque va guanyar el Torneig  de la seva categoría, fent un molt bon futbol.

Crec que les coses s’estàn fent molt bé i tenim una molt bona generació de futbolistes, seguim aixi!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS