El pre-benjamí A al torneig del C.D. Almeda

El passat día 22 el Prebenjami A va disputar el segon torneig de Setmana Santa del C.D. ALMEDA

El torneig estava organitzat amb quatre grups el A B C D els equips del grups A i B jugavem entre ells com els grups C i D nomes es creuaven a la final que era el campio dels guayador dels els grups A i B  i el guanyador dels grups C i D

El primer partit el barem jugar contra el BADALONA i varem quedar 0-3 a favor de la U.E. SANT ANDREU amb gols de IKER I ALBERTO(2)

El segon partit contra el RIVER MONZÓN de HUESCA que varem  quedar 1-1 amb gol de penalt de IKER

El tercer partit contra el SANTES CREUS de TARRAGONA que el resultat va ser de 5-0 a favor de la U.E. SANT ANDREU amb gols de LUIS ,IKER, JORDI ABADÍA POCHITO I ALBERTO

El quedar empatats  amb el RIVER MONZÓN a punts i gols es va tenir que fer a sort cara o creu i aquí si que vem perdre i ens va tocar jugar contra la DAMM a quarts que el resultat va ser de 1-0  a favor de la U.E. SANT ANDREU amb gol de POCHITO

A semifinals ens va tornar a tocar el RIVER MONZÓN que varem quedar 2-0 a favor de la U.E. SANT ANDREU amb gols de IKER I POCHITO ara si que els nens estavan nerviosos i cansats ja que nomes van anar vuit jugadors i sense porter (com tota la temporada) i a cada partit un jugador tenia que fer de porter a les 19:10 hores va arribar la gran final que la varem jugar contra EL COLLBLANC TORRASSA que vam guanyar 4-0 amb gols de IKER LUIS i POCHITO(2)

A part de guanyar el torneig també varem guanyar el trofeu  de porter menys golejat

Des d’aquí felicitar al PREBENJAMI A i al seu entrenador per el seu esforç i concentració durant tot el torneig.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS