L’aleví B, a San Sebastián

Durant els dies 22 i 23 d’ Abril, l’ Aleví “B” es va desplaçar al País Basc per disputar el ‘’I Torneo Alevín de Semana Santa”, organitzat per el CD Vasconia, on hi va haver un cartell d’ autèntic luxe amb la presència d’ equips com el Vila-real CF, Atlético de Madrid, Getafe CF, Deportivo Alavés, etc. Tot apuntava a un torneig referent a nivell estatal i així va ser, on es va poguer gaudir d’ un cap de setmana de bon futbol i un alt nivell de tots els equips que hi van participar.

Pel que fa als jugadors de Kiku Parcerisas i Victor Vilarrasa els va tocar un grup complicat, en el primer partit s’enfrontaven al Getafe CF, un equip molt ben col·locat defensivament i molt efectiu al contraatac, afegint el desencert ofensiu dels andreuencs va comportar una contundent derrota per tres gols a zero. Al segon partit, tocava millorar contra un equip de la zona, el Txantrea FC, però l’ Aleví “B” continuava sense encert de cara a porteria i veia com perdia per un gol a zero a l’ últim minut de partit. Al darrer partit de la lligueta de grups s’ havia de guanyar a un dels rivals més forts del torneig, la Real Sociedad, va ser en aquest partit on va arribar la primera victòria per dos gols a un, en un matx molt disputat que feia arribar als vuitens de final amb bona mentalitat per intentar eliminar al gran aspirant al títol, el Vila-real CF.

Era un partit decisiu i amb aquesta mentalitat van sortir els jugadors dels dos equips, on els quatribarrats dominaven el primers minuts de partit, però a les acaballes de la primera part l’ àrbitre xiulava un penal molt rigorós a favor del Vila-real que transformaven en gol, la qual cosa feia que els jugadors andreuencs havíen d’ aconseguir tenir més encert de cara a porteria a la segona part per intentar empatar el matx, no va ser així i l’ equip groc aconseguia fer el segon gol, la qual cosa el feia pasar l’ eliminatòria i acabava amb la participació de l’ Aleví “B” al torneig.

L’ entrenador andreuenc es mostrava satisfet amb el joc desplegat durant el torneig i afegia que la falta d’ encert de cara a porteria els havia condemnat a marxar tant d’ hora del campionat, tot recordant que els havia el·liminat el campió, Vila-real CF.

Per altre banda, cal destacar la gran experiencia que van viure els nens, on van fer una gran amistat amb jugadors d’ altres equips com l’ Alavés, el Getafe o el Sporting de Gijón, on varen compartir hotel i molts moments que sempre recordaran, representant al nostre club com es mereix.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS