UE Sant Andreu 0 – Orihuela CF 3

El Sant Andreu s’ha despedit gairebé totalment de les opcions de play-off després de veure’s superat per un Orihuela amb màxima efectivitat. Els gols en menys de vint minuts de Mathias i Molina (2), han estat un cop molt dur per uns andreuencs que havien tingut arribades força clares abans d’encaixar el primer gol.

Una vegada més un partit que es podia haver posat de cara en els primers minuts es va acabar girant en contra dels interessos andreuencs. L’Orihuela va sortir amb les línies més avançades del que es podia esperar, segurament per evitar que el Sant Andreu el tanqués a la seva pròpia àrea. Els alacantins, amb Sergio Molina força avançat, buscàven a Florian com a clara referència ofensiva. I precisament de Florian va ser la primera ocasió del partit, en una rematada des de l’interior de la gran que Morales va poder atrapar sense problemes.

El Sant Andreu, amb Tarradellas arribant des de segona línia, va començar a generar perill a les inmediacions de Ricardo. Una passada del de Mollet a la banda per Miguélez la posava l’asturià al punt de penal per la rematada de Llobet, que veia com el seu xut l’enviava un defensa a córner. Pocs minuts després tornava a arribar el perill en una jugada semblant, amb una llarga cavalcada de Tarradellas, que la deixava a l’esquena de la defensa per Luis Blanco per que aquest li posés a Miguélez i el mago marqués a plaer. El gol però era invalidat per un fora de joc inexistent de Luis Blanco.

Contestava l’Orihuela amb una rematada de cap de Florian a la sortida d’un córner que Morales tornava a aturar. El partit estava maco, amb arribades a totes dues porteries. Poc després contestava el Sant Andreu amb una centrada de Curro que Luis Blanco, a boca de canó, enviava al cos del porter Ricardo. Eren bons minuts pels quadribarrats, que estaven fent retrocedir els homes de Pato. I justament quan arribaven aquests millors moments, l’Orihuela matava al contraatac. L’àrbitre va ignorar el seu assistent, que li assenyalava que s’havia produït un fora de banda, i va deixar seguir un contraatac que Mathias, amb l’exterior de la cama dreta, finalitzava amb un gran gol.

Els andreuencs s’intentaven reposar al cop amb una altra gran ocasió, una centrada-xut de Llobet que sortia a prop del pal sense que Miguélez pogués arribar a la rematada. Només quatre minuts després arribaria un altre garrotada pels de Natxo González en forma de llançament de falta directa. Sergio Molina, amb un gran llançament, posava distància a un marcador que no feia justícia al que s’estava veient sobre el Narcís Sala.

Un cop que va fer mal, i més encara quan deu minuts més tard, el mateix Molina culminava un contraatac aprofitant una passada de la mort de Florian, que havia superat a Morales en la sortida. Un contundent i injust 0 a 3 al marcador i 45 minuts per davant per aconseguir la remuntada heròica, una remuntada que no va ser possible.

Els grocs, ahir vestits de rosa, no van voler arriscar el més mínim i es van dedicar a esperar al Sant Andreu a camp propi. Natxo González introduïa un triple canvi, marxaven del terreny de joc Luis Blanco, Àlex Cacho i Pelegrí (lesionat), i els substituïen Matamala, Aday i Dani Martí. Tot i això les ocasions clares van trigar molt a aparèixer, la gran majoria d’elles es van concentrar en el darrer quart d’hora de partit.

Al 75′ Matamala aconseguia batre Ricardo amb un xut creuat després d’una gran jugada de Miguélez. Novament González Fuertes anul·lava el gol a instàncies del seu assistent, aquesta vegada de manera correcte. També ho provava Curro des de la frontal, que veia com Ricardo atrapava sense cap mena de problema.

Tot i això, els quadribarrats no es desanimaven i ho seguien provant. Al 81′ Aday, amb un xut a la base del pal, tampoc tenia la sort de fer el gol més que merescut dels locals. El mateix Aday, quatre mintus després tornava a topar amb la fusta, aquest cop amb el travesser després d’una gran rematada acrobàtica des de l’interior de l’àrea.

Al final del partit les estadístiques parlaven per elles mateixes: 8 ocasions de gol pel Sant Andreu per només 3 de l’Orihuela. Unes dades que reflecteixen la injustícia d’un marcador que deixa els andreuencs despenjats del play-off, setens a la classificació a cinc punts del quart.

Orihuela CF 3

UE Sant Andreu: Morales, Pelegrí (Dani Martí 45′), Moyano, Dani Guillén, Miguélez, Tarradellas, Héctor Bueno, Álex (Aday 45′), Llobet, Curro i Luis Blanco (Matamala 45′).

Orihuela CF: Ricardo, Benja (Samu 52′), Arturo, Carmelo, Manrique, Florian (Gonzalo 71′), Cases, Molina (Villa 76′), Rodri, Juanma i Mathias.

Gols: 0-1 Mathias (22′), 0-2 Molina (31′), 0-3 Molina (41′)

Àrbitre: González Fuertes (asturià). Ha mostrat la targeta groga als locals Moyano, Miguélez,Llobet i Dani Martí i als visitants Benja, Florian, Molina i Rodri.

Foto: J.Ramos/AVUI

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS