Àngel Fernández, l’altre juvenil que puja al primer equip.

Ja fa uns dies que es va anunciar que Àngel Fernández pujava al primer equip.

Es tracta d’un mitjapunta tècnic, que pot jugar centrat o aqualsevol de les dues bandes gràcies a la seva velocitat i regat.

L’Àngel ja va fer la pretemporada passada a les ordres deNatxo González, i era una de les grans promeses del futbol base.

El curs darrer el va disputar cedit a la Gramanet a la màxima categoria juvenil, el que li ha servit per enfrontar-se a uns quants jugadors que ja han participat a Segona A amb el Barça B, fins i tot algun amb l’equip de Guardiola, o a juvenils de l’Espanyol que entrenen regularment amb el primer equip.

El pas per la divisió d’honor juvenil el converteix en el jugador del nostre planter que ha arribat més amunt, pel que el salt al primer equip era inevitable d’acord amb l’aposta pel futbol base de la nostra directiva.

Amb la maduresa d’un any competint al màxim nivell juvenil, havent fet ja tota una pretemporada amb l’equip senior, ara podrà disputar la segona B, i demostrar que el talent que surt de la nostra escola de futbol pot arribar molt amunt.

¿Qui serà el jugador revelació d’aquesta temporada?

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS