Arrenca la campanya d’abonats 2011/2012!

Benvolguda Veïna/Benvolgut Veí:

 

Com probablement sabrà, el club inicia una nova etapa aquest curs, amb un canvi de presidència, i amb una nova Junta Directiva des de la qual volem animar a tots els socis a renovar el seu abonament.

Estem convençuts que podem anar a més com a club, en el social i en l’esportiu, i que si renova el seu carnet gaudirà d’aquest nou cicle il·lusionant.

 

Des del club som conscients que en l’actual context de crisi econòmica s’han de fer esforços per facilitar als socis l’accés als partits, pel que hem preparat un quadre de preus que pot suposar importants descomptes a aquells que ho desitgin, i que en cap cas suposarà cap pujada de preu per cap soci, si ens facilita les seves dades de domiciliació bancària.

 

La nova directiva, en la línia de modernitzar el club, pretén informatitzar la gestió de renovacions. Per això demanem a tots els socis que ens facin arribar AQUEST IMPRÈS DESCARREGABLE que també es repartirà dissabte 4 de juny a l’stand del club que hi haurà al comerç al carrer, al carrer Gran de Sant Andreu. A partir de dilluns 6 es podrà passar per les oficines del club a deixar el full d’inscripció omplert. També cal destacar que a partir de l’1 de juliol hi haurà un TPV per qui vulgui pagar amb targeta.

 

Els preus dels abonaments per categoria seran els següents:

Edat Gol/Grada Jove General Tribuna
+65 65*-70 80*-85 200*-205
31-65 110*-115 135*-140 255*-260
26-30 65*-70 80*-85 200*-205
16-25 35*-40 50*-55 170*-175

* Els preus marcats amb asterisc ja inclouen el descompte de 5 euros que s’aplicarà als socis que facilitin la domiciliació bancària abans del 30 de Juny. Sense asterisc, el preu complert de l’abonament en cas de no domiciliar el pagament.

 

La novetat és que el carnet de GOL/Grada Jove s’amplia a totes les edats per paliar els efectes de la crisi. La gent que s’hi aboni només podrà accedir al Gol Nord.

Des de la nova Junta Directiva us volem animar a seguir donant suport al club, per tot el que representa a nivell social, cívic i esportiu. En aquest moment de canvi, el club ens necessita a tots.

A la vegada, des de la Junta estem compromesos a respondre al vostre suport amb un projecte engrescador, que us faci gaudir de pertànyer a aquest club.

Agraint la vostra atenció,
U.E.Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS