Borja López, central de la selecció Catalana juvenil, fitxat

Borja López Hinojosa (Terrassa 25/11/92), és una de les promeses més destacades del futbol català. Titular en totes les categories inferiors amb la selecció catalana, fa el salt del juvenil A de la Damm a Segona B, on esperem que es consolidi com un jugador que encara pot anar més amunt.

 

El seu fitxatge és una aposta de futur, en la línia del club d’apostar pel talent i la joventut a prop de casa, la Segona B sembla el lloc perfecte per demostrar la seva qualitat i a la vegada créixer amb nosaltres com a jugador.

El Sant Andreu d’aquesta manera aconsegueix un jugador que podia haver fet el salt a qualsevol filial, però que ha preferit progressar amb un primer equip en una categoria tan exigent com la nostra. De ben segur que tindrà així la possibilitat de consolidar-se i formar-se, a la vegada que ens ajuda a gaudir d’un futbol d’escola i de la seva il·lusió per triomfar.

 

Benvingut a casa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS