Dídac Navarro, central de l’Alacant, fitxat.

Dídac Navarro Fernández (Sant Andreu, 1987), era el central indiscutible de l’Alacant C.F., un dels clubs que ha estat tota la temporada vorejant el playoff.

Amb només 23 anys Didac arribava a l’Alacantí, procedent del Reial Múrcia, per convertir-se en el líder de la seva defensa, amb tota la seva joventut per un central, va ser titular en tots els partits que l’acumulació de targetes no ho va impedir.

Format a la Damm i l’Espanyol, el jugador del barri reuneix experiència sobrada, la qualitat del segell del futbol formatiu català, i unes ganes boges de tornar a casa per defensar la samarreta que ha vist tota la vida, una garantia de present i grans perspectives de futur per la defensa.

L’equip va prenent forma, amb gent de casa i del barri, que han hagut de demostrar la seva vàlua fora, ara és el moment que gaudeixin de la oportunitat de donar-nos tot el que porten dins.

Ben retrobat, Dídac!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS