Hèctor García, l’organitzador del juvenil, puja al primer equip.

Estava cantat. Des que Natxo González se’l va endur per fer la pretemporada amb el primer equip, Hèctor García Garrido (Sabadell, 25/09/1992) era en boca de tothom, al club, i al futbol català. Si aleshores va enlluernar en els amistosos del primer equip, i es va rumorejar que l’entrenador hi comptaria definitivament, finalment les exigències del primer equip i la seva jove edat van decidir a tots els responsables a donar-li una temporada més de juvenil, i no precipitar el seu ascens.

Ara, amb un any més d’experiència en la difícil categoria de plata on ha militat el juvenil A, és el moment que l’Hèctor faci el salt definitiu.

 

Tècnic, fort, valent, líder al camp, crearà molts problemes i pressió als veterans, un jugador que es vol consolidar al primer equip, i que té talent de sobres per arribar amb el Sant Andreu a una categoria superior.

 

¿Serà l’inici d’un jugador que pot fer història al Sant Andreu?

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS