Ja hi ha data pel primer títol en joc!

El Torneig d’Històrics serà la primera cita pel nou Sant Andreu de Piti Belmonte per competir i demostrar quin nivell vol assolir la propera temprada.

Els Històrics s’ha convertit amb tota la seva tradició de 26 anys en la lliga catalana oficiosa, i lluny de perdre prestigi, cada estiu augmenta el seu nivell.

Enguany comptarà ni més ni menys que amb tot un equip de segona divisió, el Sabadell, amb un dels grans del futbol català, l’Espanyol, que enviarà el seu segon equip, i amb 2 equips de segona B com a caps de sèrie: Badalona, i, evidentment, Sant Andreu, sempre un dels favorits.

A més hi podrem veure l’equip revelació del futbol català les darreres temporades, l’equip de la muntanya de l’antic poble de Sant Andreu de Palomar, la Muntanyesa, qui sap si a Segona B.

El Sant Andreu debutarà el dia 2/08 en una lligueta triangular que l’enfrontarà a Terrassa(3a Div.) i Sants(1a Catalana).

Si passés a la semifinal ho faria contra el campió del grup 4 on el cap de sèrie és l’Espanyol, disputant-se la semifinal el dia 5, i si tot va bé, la final seria el dissabte 6.

I aquest any, per més comoditat, el torneig es disputarà al nostre mateix districte, només caldrà travessar la via i caminar uns minuts per arribar al municipal de la Verneda del Júpiter, amfitrió enguany, per gaudir del millor futbol que es pot veure al nostre país.

Aquells que desitgin veure el Sabadell ho podran fer el dia 1, el 3 podran veure la Muntanyesa i el 4 l’Espanyol B, entre d’altres.

 

Grup 1 (01/08): Sabadell, Horta i Premià.
Grup 2 (02/08): Sant Andreu, Terrassa i Sants.
Grup 3 (03/08): Badalona, Muntanyesa i Júpiter.
Grup 4 (04/08): Espanyol B, CD Masnou i Martinenc.
Semifinals (05/08): El campió del grup 1 contra eldel 3 i el campió del grup2 contra el del 4.
Final (06/08).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS