L’infantil, sots-campió de Catalunya

No va poder ser. Malgrat la bona imatge, el bon joc i el golàs que va marcar en Sergi, l’Infantil va caure davant l’Espanyol per 4 a 1.

El derbi històric entre els equips de Sarrià i Sant Andreu va caure del costat del més poderós, però això no desmereix gens l’esforç i el mèrit d’un infantil que aquesta temporada s’ha convertit en el millor equip del club, l’únic que ha arribat a una final del campionat de Catalunya.

No és poca cosa el que han aconseguit els joves de l’infantil, passant per davant de planters d’equips amb molt més pressupost, tots els clubs catalans de segona, barça, planters històrics com el de la Damm, han arribat a jugar-se el títol amb un dels equips rics del futbol català.

El partit va ser complicat per als nostres, ja que es van trobar amb un Espanyol que es va avançar per dos cops en el marcador, i malgrat que en primera instància es va aconseguir empatar, amb un golàs que va merèixer sortir destacat al programa futbolcat (http://www.esport3.cat/futbolcat), el segon gol dels pericos va suposar un cop molt dur que ja no es va poder superar, encaixant a la segona part dos gols més que deixaven un marcador massa ampli pel treball del Sant Andreu.

Amb tot, l’infantil va alçar la copa de subcampió, i va demostrar el bon treball del nostre planter, que cada cop aconsegueix millors resultats, i que a sobre, compta amb uns nanos que són un exemple arreu pel seu comportament.

Felicitem també l’Espanyol pel seu joc i esportivitat, van ser un gran rival, però no ens conformem amb el segon lloc, treballarem per superar-los ben aviat.

Felicitats Infantil!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS