Nando González, l’organitzador del Puertollano, fitxat.

Nando González(Mataró 7-4-1988), arriba al Sant Andreu després de portar tota la temporada el pes del mig camp del Puertollano, al grup castellà de la segona B.

El del Maresme es va formar al Mataró, on el va caçar el futbol base de l’At.Madrid.

Amb només 21 anys Nando va tornar a Catalunya per encarregar-se de tota la responsabilitat en la construcció d’un clàssic de la Segona B com era la Gramanet, malgrat la seva joventut, on es va convertir en un fix a les alineacions.

La seva progressió tan ràpida en un lloc de tanta responsabilitat, malgrat la seva edat, no va passar desapercebuda per un dels rivals de la categoria, el Puertollano, que la temporada passada li va donar el comandament absolut del seu mig camp, essent titular indiscutible i creixent encara més com a futbolista, fins al punt de convertir-se en un dels jugadors preferits per la seva afició.

Amb 23 anys, Nando opta per tornar a casa, consolidat amb 2 temporades de titular a Segona B a una edat on molts jugadors en la seva posició amb prou feines han tingut estones o minuts de descompte, té prou experiència i a la vegada prou joventut per convertir-se en un jugador fonamental al Sant Andreu actual i del futur.

¿Serà l’organitzador del Sant Andreu de segona?

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS