Pau Núñez, porter del Benidorm fitxa pel Sant Andreu.

Pau Núñez López(Llucmajor 08-04-1989), va destacar al futbol base del Mallorca, fins al punt que el Deportivo de La Corunya es va decidir a fitxar-lo amb només 15 anys, una operació de futur per un jugador que ja apuntava moltes maneres.

Però el Badalona va ser qui més fort va creure en ell, veient la seva qualitat, no van dubtar en oferir-li la porteria de l’equip juvenil, mentre a la vegada l’incorporaven amb regularitat a les convocatòries del primer equip.

Va començar alternant partits amb l’equip senior i el de la base, però de seguida va acabar com un fix de la primera plantilla.
I en la següent temporada, no es va aturar aquí, va començar com suplent, però va acabar jugant 11 partits de titular, i posant contra les cordes un porter molt més veterà i acostumat a la categoria que ell.

Aquest tan ràpid creixement va cridar l’atenció dels responsables del Benidorm, que el van voler amb fitxa ja consolidada del primer equip, del nostre mateix grup de Segona B.

Amb només 21 anys, en Pau va tenir la responsabilitat d’assumir una porteria de la nostra categoria, jugant 2 partits de lliga, alguns amistosos, i sobretot destacant en la Copa Federació, on els valencians van disputar 4 partits, i on va ser titular.

Amb la seva precocitat per un porter, la seva millora constant, i les seves possibilitats de futur, el Sant Andreu l’ha triat per competir amb Morales.

Benvingut, Pau.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS