Piti, presentat com a nou entrenador

Divendres passat la sala de premsa del Narcís Sala es va quedar petita per acollir la presentació oficial del nou tècnic de la Unió Esportiva Sant Andreu, Piti Belmonte. L’ex entrenador de Sant Cristòbal i Gramenet, que signa amb el club quadribarrat per dues temporades, arriba amb molta il·lusió i ganes de fer-ho bé.

Enmig d’una gran expectació, Piti va entrar a la sala de premsa acompanyat pel president Manuel Camino i pel vicepresident Juan Carlos Campos, que li van fer entrega d’una samarreta quadribarrada per escenificar l’acord.
Més tard els protagonistes es van traslladar a la gespa del Narcís Sala, on es va realitzar una sessió fotogràfica amb els mitjans gràfics presents. Va ser també l’oportunitat perquè els aficionats que es van aplegar a l’estadi, li poguessin donar les primeres mostres de suport.

Tot seguit us oferim en menys de quatre minuts el més destacat de la roda de premsa de presentació del nou entrenador.

Roda de premsa de “Piti” Belmonte

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS