Quim Araujo, el mag de la Muntanyesa, al Sant Andreu!!!!!!

Crack, crack, crack, crack!!!!

Ja tenim el fitxatge que farà aixecar del seient els seguidors aquest curs!

Tot el futbol català parlava d’ell, el jugador de major progressió del nostre futbol en moltes temporades, es deia que el volien els filials de mitja Espanya, clubs molt més grans que el nostre, dos anys seguits enduent-se premis i reconeixements per tot arreu…

Els rumors es disparaven, sortia a les notícies de tots els canals, la U.E. Sant Andreu havia de córrer abans que algun gran se’ns avancés, però és que feia temps que a l’antic poble de Sant Andreu de Palomar la gent en parlava, només calia caminar uns minuts fins la muntanya per veure’l a Nou Barris donant alegries, el club el tenia entre cella i cella i ja és aquí.

Només haurà de baixar de la muntanya per jugar a l’equip de la plana de l’antic poble, ni tan sols haurà de canviar de municipi.

Quim Araujo ja no és un desconegut al nord de Barcelona, Damm, Badalona, Grama, en edat de formació, l’heroi de la Muntanyesa, ara espera amb la seva joventut encara escalar categories sense haver de moure’s de casa, el nou fenomen andreuenc no el podíem deixar escapar.

El podeu veure en acció a aquest vídeo que BTV li va dedicar als dos puntes dels de Nou Barris amb motiu del darrer playoff d’ascens:

 

Foto: Diari ARA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS