Torna Eloi Fontanella!!!

Eloi Fontanella i Bonjoch (Breda, 4-12-1980) torna al Sant Andreu!

El davanter centre, que ja va ser clau en l’equip de Natxo González per aconseguir el primer play-off contra l’Alcorcón, després de dues temporades fent gols pel nostre equip, va haver de marxar a l’Hospitalet per continuar amb la seva carrera.

Eloi va jugar 69 partits de lliga amb el Sant Andreu, marcant 26 gols, convertint-se en el màxim golejador de l’era Natxo, a la vegada que, com indiquen les xifres, en indiscutible a les alineacions.

A l’Hospitalet les coses li han seguit sortint molt bé a Eloi, ha seguit jugant trenta i tants partits per temporada, a la vegada que marcant els seus gols, tota una assegurança en aquest aspecte.

Eloi és un davanter que pot jugar d’home referència, de segon punta o de mitja punta, oportunista i molt treballador, es sap situar a la perfecció per caçar gols a l’àrea. Protegeix bé d’esquena a la porteria, s’entén molt bé amb els companys, té bon xut…

Que tots els seus entrenadors li hagin donat tants minuts parla molt bé de les coses que Eloi dóna a l’equip a banda de gols: lluita, empenta, col·locació, desgast físic, polivalència…

I les seves xifres d’anotació parlen per si soles. Eloi manté una regularitat de cara al gol que es pot resumir en que garanteix la dotzena per temporada en una categoria on és tan difícil marcar, i on les defenses acostumen a superar les davanteres, amb molts partits que es decideixen per la mínima i escassíssimes golejades, jugant sovint de mitja punta o de davanter més allunyat de l’àrea.

A sobre de ser el murri de la categoria, coneix la casa a la perfecció i ja sap que és marcar gols decisius de play-off amb el nostre equip.

¿Tornarà a fer-ho?

Més en

Venda de samarretes del Sant Andreu amb el logotip d’Open Arms

Premsa11 de març de 2019

Victòries del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa11 de març de 2019

El Sant Andreu exhibeix contundència (5-0)

Premsa10 de març de 2019

Primer assalt a la promoció d’ascens

Premsa9 de març de 2019