Xavi Jiménez, el mitjapunta del Lleida, fitxat.

Amb Xavi Jiménez Santafé (Santa Coloma de Gramanet, 21-09-1979), continuem el seguit d’informacions sobre els jugadors que defensaran la nostra samarreta aquesta propera temporada, que en els propers dies anirem descobrint a la web.
El nou fitxatge del club aquesta temporada és tracta d’un talent ofensiu que pocs esperaven que acabaria amb nosaltres, ja que ha destacat aquesta temporada a la banda dreta del Lleida, convertint-se en el jugador clau en l’atac d’un dels equips que, malgrat els problemes econòmics, ha estat a punt d’entrar a la promoció d’ascens, i molts podien pensar que algun equip important de la categoria intentaria pescar-lo.
Finalment, aquest equip important ha estat la U.E. Sant Andreu, que li ha pogut oferir tornar a jugar al costat de casa seva.
Jugador d’àmplia experiència, ha jugat a equips del nivell del Vila-real, Elx, Albacete o Recreativo, amb una pila de partits a la lliga Adelante, després de sortir de la Grama, on es va formar.
Nascut al poble veí de Santa Coloma, és un migcampista que acostuma a jugar per la banda dreta de l’atac, podent també ocupar posicions més endarrerides, o més centrades, també més en punta, allà on l’entrenador el situï es caracteritza pel seu toc i la seva qualitat, d’ell s’espera que ens aporti el nivell que va demostrar la temporada passada a la Terra Ferma, on va lluir amb força.
Benvingut!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS