El Prat, primer rival a la Copa Catalunya

L’A.E. Prat serà el primer rival de la U.E. Sant Andreu en competició oficial.

El sorteig ha definit que la primera ronda de la Copa Catalunya pel Sant Andreu l’enfrontarà a l’equip del Baix Llobregat, de tercera divisió, i el partit es disputarà al camp de l’equip de categoria inferior, en principi el diumenge 7 d’agost.

En cas de passar ronda l’equip vencedor s’enfrontaria el següent cap de setmana contra el vencedor de l’eliminatòria Martinenc-Europa.

El Prat és un dels equips importants de tercera, i el partit es disputaria l’endemà del final del Torneig dels Històrics, i en camp contrari, pel que l’eliminatòria es preveu complicada. Però de ben segur que servirà l’entrenador per anar conjuntant l’equip, i als seguidors per veure en acció els nous fitxatges.

I perquè no, es pot fer alguna cosa gran a aquesta copa…

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS