Empat per començar a agafar ritme competitiu

La U.E.Sant Andreu va empatar ahir a un en el seu primer partit de pretemporada gràcies a un gol de Carroza. Ho va fer contra el Santboià, en un partit on el resultat era el de menys. Van debutar dos jugadors del juvenil, Victor Alonso, de 16 anys i Jilmar, de 17.

Va ser el típic primer partit de pretemporada, per anar agafant rodatge. Piti Belmonte va treure dos onzes completament diferents a la primera i a la segona part. L’únic que no va poder participar del partit va ser Enric Tarrés, baixa per un esquinç.

El Sant Andreu es va avançar en el marcador a la primera meitat per mitjà d’Alberto Carroza. Més tard va arribar el gol de l’empat del Santboià, en una jugada desafortunada on Dídac va fer el gol en pròpia porta.

A la segona meitat van debutar dos juvenils: el defensa Jilmar, de 17 anys, i el migcampista Victor Alonso, de 16. Tots dos, tot i la seva edat, van fer un bon paper i van demostrar saber estar. El cos tècnic va acabar aquest primer compromís satisfet i valorant positivament la primera presa de contacte de la renovada plantilla amb un partit.

 

Foto: Judit Andreu

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS