Enric Tarrés continuarà al Sant Andreu!

El defensa Enric Tarrés i Roselló (Eivissa, 27-2-1990) va arribar el curs passat al febrer, com a cedit per l’Espanyol, per disputar la recta final de la temporada amb el nostre club, després de formar-se als filials de Vila-Real i Espanyol.

L’Enric va arribar a l’equip ja molt avançat el calendari, per substituir una de les baixes del mercat d’hivern, i es va trobar amb un equip ja fet que estava disputant la part crucial de la competició, pel que va haver de treballar i entrenar molt dur per entrar a l’equip.

Però malgrat la seva joventut(va arribar amb 20 anys), va acabarde titular la temporada, rebent el reconeixement de l’entrenador pel seu comportament mentre va estar amb nosaltres.

Va ser aquesta actitud i la seva joventut el que han convençut a la direcció tècnica a donar-li una temporada sencera al club, perquè tingui la oportunitat d’entrar a l’equip des del principi, i de demostrar així tot el seu talent.

Ben retrobat!

Més en

Mikhail Sevalkin, nou partner per portar jugadors russos a viure l’experiència Sant Andreu

Premsa14 de novembre de 2019

Empat del Femení A (3-3)

Premsa11 de novembre de 2019

El Juvenil A desencertat en la definició (2-0)

Premsa11 de novembre de 2019

El Sant Andreu perd la imbatibilitat al Narcís Sala (1-2)

Premsa10 de novembre de 2019