Enric Tarrés continuarà al Sant Andreu!

El defensa Enric Tarrés i Roselló (Eivissa, 27-2-1990) va arribar el curs passat al febrer, com a cedit per l’Espanyol, per disputar la recta final de la temporada amb el nostre club, després de formar-se als filials de Vila-Real i Espanyol.

L’Enric va arribar a l’equip ja molt avançat el calendari, per substituir una de les baixes del mercat d’hivern, i es va trobar amb un equip ja fet que estava disputant la part crucial de la competició, pel que va haver de treballar i entrenar molt dur per entrar a l’equip.

Però malgrat la seva joventut(va arribar amb 20 anys), va acabarde titular la temporada, rebent el reconeixement de l’entrenador pel seu comportament mentre va estar amb nosaltres.

Va ser aquesta actitud i la seva joventut el que han convençut a la direcció tècnica a donar-li una temporada sencera al club, perquè tingui la oportunitat d’entrar a l’equip des del principi, i de demostrar així tot el seu talent.

Ben retrobat!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS