Gran resposta de públic a la presentació

No podia ser d’altra manera. Malgrat la crisi i la reducció de pressupost, el poble de Sant Andreu va estar al costat de l’equip més que mai, i la festa de presentació de l’equip va tenir una gran acollida per part del públic, que va omplir la tribuna del nostre estadi.

La festa va començar amb una rua pels carrers de Sant Andreu, a càrrec del grup de batucada Sambandreu, que sens dubte va causar sensació i va animar tot el poble a apropar-se al camp.

Un cop allà, es va fer el tradicional acte de presentació dels jugadors i les fotografies oficials, a més dels parlaments.

A més del capità, l’entrenador i el president van fer parlaments els responsables de la Clínica Sant Jordi i els responsables municipals.

Els primers van destacar la col·laboració entre Clínica i Club, posant de relleu el benefici que suposarà per la nostra entitat tenir una empresa al darrere amb el prestigi de la Clínica Sant Jordi, i en general destacant que amb els actes previstos conjunts al voltant d’esport i salut es farà arribar a tot el poble i ciutat la preocupació per la vida saludable.

Per part dels responsables municipals, el Regidor del Districte de Sant Andreui, Raimond Blasi, i la Presidenta del Districte, Imma Moraleda, es va posar de relleu la bona sintonia entre els responsables municipals i la nova direcció del club, i la total cooperació de l’Ajuntament i el Districte amb la nostra entitat, en aquesta nova etapa, que de ben segur redundarà en millores al Districte i a tota la ciutat.

A tots ells moltes gràcies per la seva visita i la seva predisposició i ajuda, que sens dubte el club vol agraïr de tot cor.

Per cloure l’acte la soprano Anna Penalba i el pianista Jordi Pasqual van arrencar una ovació tancada del públic amb l’emocionant interpretació del nostre himne, que va sorprendre tots els presents.

Tot seguit, els seguidors van poder seguir les primeres evolucions dels jugadors en un partit d’entrenament-exhibició que va arrencar força aplaudiments i que va sorprendre per l’alt nivell competitiu dels jugadors a aquestes alçades.

Al descans encara es va tenir temps per anunciar els guanyadors de la samarreta i els abonaments infantils sortejats.

La guanyadora de la samarreta va ser la Marta Valls, que va lluir fantàstica amb la quatribarrada, i que esperem passegi contenta amb la nostra samarreta, ja que no podrem tenir embaixadora millor.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS